Snak

Mere indhold efter annoncen
Viser alt om, hvilken klub PSG er. Det er ligegyldigt, hvor på banen vedkommende spiller bare det er en af "verdens fem bedste"...

Fordi Arsenal ville aldrig købe Neymar hvis de havde pengene - og endnu utænkeligt at Neymar gider til Arsenal og spille Europa League.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Forget it... Den klub er ikke socialistisk nok til Kasper Fisker.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Hvad mener du med det Simon1990? Uddyb venligst.
Zara Larsson <3
@ Sotd

Præcis. Det er ikke så svært at forstå. Og før alle vil til at skyde med skarpt mod PSG, så findes der ikke én eneste topklub, der ikke gerne vil have sådan en spiller i truppen. Dybala er et andet bud, men der findes ikke mange af dem og der er vel kun en god håndfuld på verdensplan.

Barca og Real er dem, der har flest af den type spillere sammen med Bayern og det er egentligt underligt at de formår at holde på dem med alle de penge, der bliver sprøjtet ind i fodbolden fra alle mulige sider.

Jeg må også sige at hvis PSG vil ligge 222 mio euro, så er det vel fint nok at skyde ham af, hvis det er det han vil. Hvis det så til gengæld kan blive til en transfer af Verratti den anden vej, så meget desto bedre.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
En hurtig top 10 fra hovedet i vilkårlig rækkefølge er:

Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo, Luis Suárez, Antoine Griezmann, Gareth Bale, Robert Lewandowski, Eden Hazard, Alexis Sanchez og Sergio Agüero.

Verdens 2 bedste er vel udelukket. Jeg kan eller ikke se grundlaget for, at nogen af de spillere skulle skifte fra hhv. Real Madrid, Barcelona eller Bayern München når de er faste startere.

Det efterlader Agüero, Sanchez, Griezmann og Hazard. Jeg tvivler på, at Griezmann skifter efter forlængelsen og Atleticos transferban. Hazard ser jeg ikke skifte til siden og jeg kan kun forstille mig, at han vil opad, derfor Real Madrid, Barcelona eller Bayern München.

Det efterlader Sanchez og Agüero. PSG har vel både midlerne og den sportslige udfordring til at være attraktiv for de 2 stjerner, som begge har prøvet sig af i Spanien og England og derfor måske vil prøve noget nyt.
I øvrigt så er der ikke mange klubber, der fattes penge i øjeblikket og er der forfor som sådan ikke afhængige af salg for at få det til at løbe rundt. Det betyder at spillerne selv skal presse for et salg, hvis de vil videre i karrieren. Det gør transfersagaerne nærmest uendelige og vel også ulidelige for mange.

Jeg forstår nu ikke at PSG ikke prøver at gå efter Mbappé, for der har man jo nok en fremtidig en af slagsen. Kunne i hvert fald godt tænke mig at der vil blive pludselig rift om ham, hvis PSG får held med at lokke Neymar, da Barca helt sikkert i så fald vil se Mbappé som en mulig afløser.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Hvad med Manuel Neuer, eller Sergio Ramos, kan de ikke også ligge i top 5?
Boykot VM i Quatar
En hurtig top 10 fra hovedet i vilkårlig rækkefølge er:

Lionel Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo, Luis Suárez, Antoine Griezmann, Gareth Bale, Robert Lewandowski, Eden Hazard, Alexis Sanchez og Sergio Agüero.


Nu skal du passe på at Cristiano777 ikke kommer efter dig, Bale er jo kun middelmådig.
Kvist raus.
Det er jo heller ikke det JPP siger. Hvis andre klubber skulle smide 1,5 milliard for en spiller sa er det nok en som de er ret sikre pa vil passe ind i deres system osv. PSG har forhabentligt samme men heri lyder det lidt til at det skal bare vaere en af verdens besdte om sa han passer ind er irrelevant.
Hent dog Hazard.
annonce