Snak

Mere indhold efter annoncen
Spørgsmålet er om Barca har brug for pengene?

Det kan du være sikker på, de ikke har. De har netop for andet år i træk præsenteret et regnskab, der indeholder en rekord omsætning på 708 mio euro, mens overskuddet på 18 mio heller ikke er at kimse af, når gælden samtidig er nedbragt med 24,5 mio. Der er luft i lønbudgettet og den samlede gæld ligger under det anbefalede maksimum.

At de stadig kan bruge pengene er noget andet, da de står overfor massive investeringer i renovering og udvidelse af Camp Nou over de næste 4 år. En indsprøjtning på 222 mio euro svarer næsten udestående gæld eller til den samlede investering i Camp nou og der ingen tvivl om at det vil gøre de næste 4 år noget mere overkommelige og skabe luft i budgetterne til at agere markant på spillermarkedet i den periode. På minus siden mister man så en sandsynlig fremtidig Balon d´or vinder i Neymar.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
I køber alt for meget ind på en dansk sportsjournalistis-vinkling af fodbold, hvor kun dem der bliver solgt dyrest er bedst. Det er klart kapitalismen har en funktion i fodbolden og at fodbolden som markedsplads definerer de bedste salgsobjekter som spillere med stil og flair og ofte de mest offensive.

Men de vigtigste spillere i Prl er på ingen måde Hazard, Aguero eller Zlatan for den sags skyld.

Det er langt mere spillere som Kanté og DeGea.

Men måden prl kan måle sig internationalt (har med potentiel indtjening og ikke med kvalitet at gøre) og der kan stornavne være med til at danne den illusion at prl er med i toppen kvalitetsmæssigt. Det overbeviser investorer og en bestemt gruppe fans.


Hvis man ikke kan se hvor stor en forskel Neymar gør i Barca og er så firkantet, jamen så kig på hvor meget Neymar alene tjente ind til Barca i 6-1 returen.
Han var vitterligt ene mand om at banke et hold der lige havde banket dem ned i jorden. Endda på et nedslidt og demoraliseret hold.

Udover det også den vigtigste spiller i Barca i år.


(Jeg synes så personligt at 6-1 kampen virkede kanon suspekt men det er en anden snak). Beviset som bliver mumlet efter her i tråden er f.eks den kamp. Unik præstation.

https://www.youtube.com/watch?v=ELUl6ghIt44
Seriøst!!!

Savner Lorden :o)
annonce