Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG ydmygede Monaco og er franske mestre

Skrevet af bold
søn 15. apr 2018
Paris SG er franske mestre efter en 7-1-magtdemonstration hjemme mod Monaco. Både Giovani Lo Celso og Angel Di Maria blev dobbelte målscorere for PSG. 

Læs hele nyheden her
Skrevet af City4Ever
Total ligegyldig liga. Neymar burde komme til City.
CHAMPIONS #sharkteam
Skrevet af Nemt91
Fortjent.
Skrevet af Eow, se det Gigis!
1-Team League!
#PSG

Primært kun i denne liga og Bundesligaen (Bayern) kan man tale om at Penge sætter standarden for Succesen!
Self. er Bayern ikke tilnærmelsesvis kendetegnet på en lige så stor (decideret) købeklub som Paris er, men at kunne være i stand til at suge samtlige af Bundesligaens største profiler siger vel også lidt i det regnskab!
Jeg udmærket klar over at de Profil-tilgange nok højst sandsynligt også skyldes at de bliver tændt ved tanken om massiv succes (personligt og kollektivt) hos Bayern og deres historik og status i ligaen, at kunne løfte titlen hvert år, men det er lidt af en skam, da det netop dræber spændingen i ligaen, at de mindre-og subtophold ikke kan spille med de økonomiske muskler, som Bayern kan.
Skrevet af Eow, se det Gigis!
Jeg frydes stort, hver gang den satans franske klub (lige såvel som City) ryger ud af CL, så de inderligt kan lære at man ikke kan købe sig til Succes, ligemeget hvor meget de end forsøger at udvide Inflationen på Transfermarkedet (efter Neymar handelen)!
Skrevet af Rundini
@Eow.
Hvilken top klub (CL) har ikke betalt i dyre domme for deres hold? Hvilken klub af de bedste i Europa kan prale med næsten kun at have egne spillere på holdet?
PSG har tilmed et par spillere i førsteholdstruppen fra deres eget akademi (bare så du ikke tænker de har købt det hele)..
Og så er Bayern da i den grad indbegrebet af en købeklub og et bevis på man i høj grad kan købe sig til succes, forskellen på dem og PSG er bare, at Bayern kun køber fra de andre tyske hold og fjerner konkurrencen fuldstændig..
Det er ikke mange spillere PSG henter i Frankrig, da de simpelthen ikke er gode nok til at spille europæisk top..
"England er jo også efterhånden blevet det internationale svar på AGF, ikke et ondt ord om AGF iøvrigt, men hvor forventningerne med det samme de har to hjørnespark i træk, bliver meget meget store.." -Troels Bech, VM 2018
Skrevet af Zinras
Haha Eow, du må vist ikke have set fodbold siden 1950 hvis du tror at der er nogle klubber der er værre end andre på købefronten. Den eneste forskel er perspektivet ift. din egen klub, uanset niveau. Tænk på hvor meget mere top 3 klubberne i DK bruger end de andre klubber tilsammen. Tænk på hvor meget mere enhver Superligaklub kan bruge som en 1. divisionsklub ikke kan, selvom de skal mødes om op/nedrykning senere.

Så er det bare med at skrue på knapperne indtil du når land/liga/niveau hvor du selv vil trække grænsen, men jeg garanterer for at der nok skal være nogen på niveauet under der synes at det er et fjollet beløb. Sådan har det iøvrigt altid været, selv i de semiprofessionelle dage - Der fik du bare andre goder end penge på lommen.

Klassikeren i dag er jo snyd med kørepenge osv., men før i tiden havde du sikkert kunne få billigere husleje i de større byer, rabatter i sponsorernes butikker, gratis lokalavis og alt muligt andet. Det kan synes fjernt i det moderne rige samfund, men fodboldspillere dengang havde sjældent en uddannelse og havde gerne et lavtlønnet arbejde ved siden af, så den slags kunne godt lokke et fodboldtalent til at skifte klub da det er mange penge at spare over flere år.
Skrevet af FC Bayern 1900
Hvor jeg dog morer mig ved altid at læse kommentarer fra folk, der aldrig har set en Bundesliga-kamp i deres liv, men som alligevel tror, de ved alt. Keep hatin´.
Skrevet af City4Ever
@FC Bayern 1900

Tag nu de tysker briller af.

Hver gang et hold bare er i nærheden af at blive en trussel i ligaen, laver Bayern shady underhånds aftaler med holdenes største profiler om kæmpe sign on fees for at smutte til Bayern gratis.

Når det kommer til transfers, har de lavere morale end købe klubber som PSG og Barcelona.
CHAMPIONS #sharkteam
Skrevet af Lars_to_the_Knudsen
Vildt nok hvis ikke man kan se forskellen på PSG og City i forhold til andre klubber.
Skrevet af 7000 Fredericia!
City4Ever. Sjovt du dukker op nu;).
Du var ellers pludselig væk efter alle de arrogante holdninger du lukkede ud inden City-Liverpool ;).
Skrevet af bruger 147313
Det er klart at med et buget (oiliesheik) som PSGs så kan man købe spillere fra en højere hylde end Monaco og Lyon og Marseille ....så længe det kører så vinder PSG jo hvert år....ligesom Manchester City gør i England ...spændingen aftager ligesom lidt....
Skrevet af vraiparisien75
Fuldt fortjent mesterskab til PSG ! Nu er der 2 trofæer at spille om... Allwz Paris !!!
Skrevet af D.B.R. ©
@ 7000 Fredericia

Han har rent faktisk kommenteret i trådene efter kampene mod LFC også.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Arsenalfan36
Jeg så ikke kampen, men fulgte den på flashscore.dk og det minder sgu meget om Bayerns dominans i den tyske liga. Så bliver det kedeligt.
Skrevet af Mathews
Tja, det er vel ikke forkert hvad han siger i dette tilfælde, Ligue 1 og Bundesligaen er da røvsyge ligaer uden nogen form for konkurrence.
Skrevet af BrianFantana
Man ved man er havnet i en tråd med et voldsomt højt niveau, når folk helt oprigtigt sammenligner Bayern med City og PSG.
Hvis bundesligaen var så kedelig burde jeres påstand vel kunne bakkes op af lavere tilskuertal osv end i eks. jeres elskede PRL? hvor vi alle sammen også ved det tekniske niveau er tidsaldre foran bundesligaen eks. eller..??

Bayern køber kun spillere fra andre bundesliga klubber nemlig?!?, Robben, Ribery, Tolisso, Martinez, Bernat, Vidal, Boateng, Thiago, Rafinha, Alaba og Coman bare for at nævne nogle som kom fra bundesliga klubber, nåh nej det var vidst også bare tom snak fra nogle brugere som aldrig har set en bundesliga kamp.

AT beskylde Bayern for at støvsuge og ødeligge Bundesligaen etc. er bare så dumt når man tydeligvis ikke har en anelse om hvad der sker i bestyrelserne i klubber som Dortmund, Schalke og Leverkusen bare for at nævne nogle af de klubber der for nyligt er dalet i niveau - selvom man ikke kan lide Bayern er de altså ikke skyld i alt hvad i kan finde af negativer om bundesligaen, ligesom Juventus ikke er det i Italien osv.

Det er vel også Bayerns skyld at de tyske profiler oftere og oftere ender i udenlandske klubber i stedet for at være med til at løfte niveauet i bundesligaen?


Skrevet af Xinx
Hvis bundesligaen var så kedelig burde jeres påstand vel kunne bakkes op af lavere tilskuertal osv end i eks. jeres elskede PRL?


Sjovt, der er så mange der nævner tilskuer-tallet. Jo, Bundesligaen har flest tilskuere, men hvis man kigger bag mængden af tilskuere, så er der mange Bundesliga-klubber der ikke fylder deres stadion, i modsætning til PrL, hvor Spurs er den eneste klub, der har et gennemsnit på under 90% gennemsnitstilskuere til hjemmekampe.

https://www.transfermarkt.co.uk/1-bundesliga/besucherzahlen/wettbewerb/L1/saison_id/2017/plus/1

https://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/besucherzahlen/pokalwettbewerb/GB1/saison_id/2017/plus/1

Problemet med PL er at de fleste hold ikke kan udvide deres nuværende stadion og skal bygge et nyt, hvis de skal have forhåbninger om at kunne tilbyde flere sæder.
Skrevet af Mathews
Øh? Lavere billetpriser og en højere indbyggertal har vel også noget at skulle have sagt.
Skrevet af BrianFantana
Det med tilskuertallet var for at illustrere en pointe for jer om at i syntes PRL er ih og åh så fantastisk, hvilket et helt fint, men andre har en anden mening hvilket stemningen og de fyldte stadions i bundesligaen vidner om - og ja også til andre kampe end dem som Bayern deltager i, så bundesligaen er så meget mere end Bayern.

Desuden tager i begge to kun fat i den del af mit indlæg der omhandler tilskuertal, har i ikke nogle valide argumenter for alt det andet i slyngede ud før?
Skrevet af Ljoninho
@BrianFantana - Stadions i Tyskland er jo ikke procentvis mere fyldt end de er i England, så din pointe er da helt hul i hovedet! :D Forestil dig nu bare, at alle de engelske klubber kunne få lov, at bygge stadions der kunne holde ligeså mange tilskuere? Vel og mærke i et land med 30 mio. færre indbyggere!

Amen at du overhovedet gider forsøge!
Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
annonce
0