Snak

Mere indhold efter annoncen

PSG ydmygede Monaco og er franske mestre

søn 15. apr 2018
Paris SG er franske mestre efter en 7-1-magtdemonstration hjemme mod Monaco. Både Giovani Lo Celso og Angel Di Maria blev dobbelte målscorere for PSG. 

Læs hele nyheden her
Total ligegyldig liga. Neymar burde komme til City.
CHAMPIONS #sharkteam
Fortjent.
1-Team League!
#PSG

Primært kun i denne liga og Bundesligaen (Bayern) kan man tale om at Penge sætter standarden for Succesen!
Self. er Bayern ikke tilnærmelsesvis kendetegnet på en lige så stor (decideret) købeklub som Paris er, men at kunne være i stand til at suge samtlige af Bundesligaens største profiler siger vel også lidt i det regnskab!
Jeg udmærket klar over at de Profil-tilgange nok højst sandsynligt også skyldes at de bliver tændt ved tanken om massiv succes (personligt og kollektivt) hos Bayern og deres historik og status i ligaen, at kunne løfte titlen hvert år, men det er lidt af en skam, da det netop dræber spændingen i ligaen, at de mindre-og subtophold ikke kan spille med de økonomiske muskler, som Bayern kan.
Jeg frydes stort, hver gang den satans franske klub (lige såvel som City) ryger ud af CL, så de inderligt kan lære at man ikke kan købe sig til Succes, ligemeget hvor meget de end forsøger at udvide Inflationen på Transfermarkedet (efter Neymar handelen)!
@Eow.
Hvilken top klub (CL) har ikke betalt i dyre domme for deres hold? Hvilken klub af de bedste i Europa kan prale med næsten kun at have egne spillere på holdet?
PSG har tilmed et par spillere i førsteholdstruppen fra deres eget akademi (bare så du ikke tænker de har købt det hele)..
Og så er Bayern da i den grad indbegrebet af en købeklub og et bevis på man i høj grad kan købe sig til succes, forskellen på dem og PSG er bare, at Bayern kun køber fra de andre tyske hold og fjerner konkurrencen fuldstændig..
Det er ikke mange spillere PSG henter i Frankrig, da de simpelthen ikke er gode nok til at spille europæisk top..
"England er jo også efterhånden blevet det internationale svar på AGF, ikke et ondt ord om AGF iøvrigt, men hvor forventningerne med det samme de har to hjørnespark i træk, bliver meget meget store.." -Troels Bech, VM 2018
Haha Eow, du må vist ikke have set fodbold siden 1950 hvis du tror at der er nogle klubber der er værre end andre på købefronten. Den eneste forskel er perspektivet ift. din egen klub, uanset niveau. Tænk på hvor meget mere top 3 klubberne i DK bruger end de andre klubber tilsammen. Tænk på hvor meget mere enhver Superligaklub kan bruge som en 1. divisionsklub ikke kan, selvom de skal mødes om op/nedrykning senere.

Så er det bare med at skrue på knapperne indtil du når land/liga/niveau hvor du selv vil trække grænsen, men jeg garanterer for at der nok skal være nogen på niveauet under der synes at det er et fjollet beløb. Sådan har det iøvrigt altid været, selv i de semiprofessionelle dage - Der fik du bare andre goder end penge på lommen.

Klassikeren i dag er jo snyd med kørepenge osv., men før i tiden havde du sikkert kunne få billigere husleje i de større byer, rabatter i sponsorernes butikker, gratis lokalavis og alt muligt andet. Det kan synes fjernt i det moderne rige samfund, men fodboldspillere dengang havde sjældent en uddannelse og havde gerne et lavtlønnet arbejde ved siden af, så den slags kunne godt lokke et fodboldtalent til at skifte klub da det er mange penge at spare over flere år.
Hvor jeg dog morer mig ved altid at læse kommentarer fra folk, der aldrig har set en Bundesliga-kamp i deres liv, men som alligevel tror, de ved alt. Keep hatin´.
@FC Bayern 1900

Tag nu de tysker briller af.

Hver gang et hold bare er i nærheden af at blive en trussel i ligaen, laver Bayern shady underhånds aftaler med holdenes største profiler om kæmpe sign on fees for at smutte til Bayern gratis.

Når det kommer til transfers, har de lavere morale end købe klubber som PSG og Barcelona.
CHAMPIONS #sharkteam
Vildt nok hvis ikke man kan se forskellen på PSG og City i forhold til andre klubber.
City4Ever. Sjovt du dukker op nu;).
Du var ellers pludselig væk efter alle de arrogante holdninger du lukkede ud inden City-Liverpool ;).
annonce