Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er klart at med et buget (oiliesheik) som PSGs så kan man købe spillere fra en højere hylde end Monaco og Lyon og Marseille ....så længe det kører så vinder PSG jo hvert år....ligesom Manchester City gør i England ...spændingen aftager ligesom lidt....
Fuldt fortjent mesterskab til PSG ! Nu er der 2 trofæer at spille om... Allwz Paris !!!
@ 7000 Fredericia

Han har rent faktisk kommenteret i trådene efter kampene mod LFC også.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg så ikke kampen, men fulgte den på flashscore.dk og det minder sgu meget om Bayerns dominans i den tyske liga. Så bliver det kedeligt.
Tja, det er vel ikke forkert hvad han siger i dette tilfælde, Ligue 1 og Bundesligaen er da røvsyge ligaer uden nogen form for konkurrence.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Man ved man er havnet i en tråd med et voldsomt højt niveau, når folk helt oprigtigt sammenligner Bayern med City og PSG.
Hvis bundesligaen var så kedelig burde jeres påstand vel kunne bakkes op af lavere tilskuertal osv end i eks. jeres elskede PRL? hvor vi alle sammen også ved det tekniske niveau er tidsaldre foran bundesligaen eks. eller..??

Bayern køber kun spillere fra andre bundesliga klubber nemlig?!?, Robben, Ribery, Tolisso, Martinez, Bernat, Vidal, Boateng, Thiago, Rafinha, Alaba og Coman bare for at nævne nogle som kom fra bundesliga klubber, nåh nej det var vidst også bare tom snak fra nogle brugere som aldrig har set en bundesliga kamp.

AT beskylde Bayern for at støvsuge og ødeligge Bundesligaen etc. er bare så dumt når man tydeligvis ikke har en anelse om hvad der sker i bestyrelserne i klubber som Dortmund, Schalke og Leverkusen bare for at nævne nogle af de klubber der for nyligt er dalet i niveau - selvom man ikke kan lide Bayern er de altså ikke skyld i alt hvad i kan finde af negativer om bundesligaen, ligesom Juventus ikke er det i Italien osv.

Det er vel også Bayerns skyld at de tyske profiler oftere og oftere ender i udenlandske klubber i stedet for at være med til at løfte niveauet i bundesligaen?


Hvis bundesligaen var så kedelig burde jeres påstand vel kunne bakkes op af lavere tilskuertal osv end i eks. jeres elskede PRL?


Sjovt, der er så mange der nævner tilskuer-tallet. Jo, Bundesligaen har flest tilskuere, men hvis man kigger bag mængden af tilskuere, så er der mange Bundesliga-klubber der ikke fylder deres stadion, i modsætning til PrL, hvor Spurs er den eneste klub, der har et gennemsnit på under 90% gennemsnitstilskuere til hjemmekampe.

https://www.transfermarkt.co.uk/1-bundesliga/besucherzahlen/wettbewerb/L1/saison_id/2017/plus/1

https://www.transfermarkt.co.uk/premier-league/besucherzahlen/pokalwettbewerb/GB1/saison_id/2017/plus/1

Problemet med PL er at de fleste hold ikke kan udvide deres nuværende stadion og skal bygge et nyt, hvis de skal have forhåbninger om at kunne tilbyde flere sæder.
Øh? Lavere billetpriser og en højere indbyggertal har vel også noget at skulle have sagt.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Det med tilskuertallet var for at illustrere en pointe for jer om at i syntes PRL er ih og åh så fantastisk, hvilket et helt fint, men andre har en anden mening hvilket stemningen og de fyldte stadions i bundesligaen vidner om - og ja også til andre kampe end dem som Bayern deltager i, så bundesligaen er så meget mere end Bayern.

Desuden tager i begge to kun fat i den del af mit indlæg der omhandler tilskuertal, har i ikke nogle valide argumenter for alt det andet i slyngede ud før?
@BrianFantana - Stadions i Tyskland er jo ikke procentvis mere fyldt end de er i England, så din pointe er da helt hul i hovedet! :D Forestil dig nu bare, at alle de engelske klubber kunne få lov, at bygge stadions der kunne holde ligeså mange tilskuere? Vel og mærke i et land med 30 mio. færre indbyggere!

Amen at du overhovedet gider forsøge!
Chelsea siden 97/98 - Min farmors TV, DR1(da man fik noget for pengene), og PL var min religion, og Zola gud!
annonce