Snak

Mere indhold efter annoncen
Stadions i Tyskland er jo ikke procentvis mere fyldt end de er i England, så din pointe er da helt hul i hovedet! :D Forestil dig nu bare, at alle de engelske klubber kunne få lov, at bygge stadions der kunne holde ligeså mange tilskuere? Vel og mærke i et land med 30 mio. færre indbyggere!

Amen at du overhovedet gider forsøge!


Amen at du overhovedet gider kommentere uden at læse mine indlæg ordentligt er jo helt hul i hovedet!

Pointen var ikke, at der hverken er færre eller flere i Tyskland til kampene, kommentaren var hæftet på hvor ligegyldig, kedelig osv. flere brugere skrev bundesligaen var, her var mit argument at det er en smagssag - og at der også eksisterer andet end BPL. Hvilket illustreres igennem at folk stadig møder op og ser kampene i Bundesligaen, også dem Bayern ikke er involveret i. Ydermere prøvede jeg at forklare, at det er super nemt at sidde og slynge en masse ud man intet ved om, kommentarer som "Bayern køber udelukkende fra bundesligaen" "Bayern er ligesom PSG og City osv osv. Ting som ikke har hold i virkeligheden, men som opstår fordi folk åbenbart nyder at sidde og circlejerke imens de sviner klubber og ligaer som de højest har set en kamp med i CHL.
Hvis nu man satte sig ind i eks. Bayerns historie kontra PSG og City inden man kommenterede på de 3 klubber kunne det faktisk være der dukkede noget sagligt op, for ja Bayern har lagt en tung dominans i bundesligaen, men baggrunden herom er så meget mere omfattende end Bayerns pengetank og de tre profiler vi hentede fra BvB - så fair, vi kan sagtens diskutere hvad der så ligger bagom Bayerns dominans og om hvorvidt det tjener Bundesligaen, men den diskussion skal være på baggrund af ordentlig empiri og fakta ikke fordomme fra nogle som ikke aner hvad de snakker om.
annonce