Snak

Mere indhold efter annoncen
Respekt til alle FCM spillere. Fedt at i angriber kampen med højt pres, og går efter chancen. Høj moral og god power. I gav den skuddet !! Respekt til Bo Hansen for at coache spillerne, til at præsterer maksimalt af energi og vilje, under uendelige svære vilkår.
Det må være de dårligste vilkår, et dansk hold nogensinde har haft til at forberede sig imod så dygtig en modstander som PSV.
I gik ind til en kamp med mange spillere ude af start opstillingen, og taktisk måtte i ændre kort før kampstart.
I mit perspektiv var den FCM kamp en mandfolkepræstation, og spillerne har grund til at skyde brystkassen frem, og være stolt af indsatsen! Måske ikke stolt af selve resultatet. Men det I viste var høj moral midt i stormende modvind. Samtlige spillerer kommer til at udvikle sig af den oplevelse. Vigtig erfaring - der kan tages med ind i kampene der venter.
I spillede en fodboldkamp der kan direkte sidestilles med "FORCE MAJEURE"
I præsterede under de forudsætninger at gå i højt pres, fremfor at forsøge at parkere bussen. Godt set, og fint taktisk udspil. PSV har i tidligere kampe vist, at de har mange evner til at kombinerer igennem et kompakt forsvar.
At stå lavt fra start ville være at forære PSV kampen.
Jeg forventede dog, at FCM i højere grad havde flere spilsekvenser hvor de spillede bolden rundt og hvilede via boldbesiddelse. Det skete yderst sjældent. Hvilket vel samtidig er et udtryk for, at en række naturlige spillemønstre var udfordret af alle ændringerne i holdet.
Jeg ser frem til at følge FCM i Europa.
Respekt fra en AGF fan

Er der nogen der kan forklarer mig hvordan FCM er garanteret EL som der er nogen der skriver. Hvis de ryger ud mod PSV så går de jo i en EL playoff og hvis de taber den lander de i CONF League, ergo er de ikke garanterede EL; eller er der noget jeg har misforstået?
Kæmpe respekt til FCM fra denne BIF fan.

Udover et par rigtigt flotte mål, så spillede FCM jo langt hen ad vejen med, manglede måske nok noget skarphed og lidt held/dommerhjælp i 2. halvleg, men mulighederne var der også til den kunne være end 3-1 - og hvis det mål var kommet, måske endda 3-2. Jo, jo - PSV havde også chancer til både 4, 5, 6 og 7 - 0, men FCMs defensive arbejde var imponerende, navnlig i 2. halvleg.

Jeg er dog sikker på der er større chancer for et langvarigt europæisk eventyr for et dansk hold i EL end CHL, selvom pengene jo er større - og modstanderholdene lige så.

Det er aldrig sjovt for mig at se et dansk hold tabe internationalt, i min bog gavner det os allesammen at få både point, men også erfaringer og penge som i et vist omfang også bruges i resten af landet, om det så er til at høste stjerner fra rivaler eller arbejde sammen med nogle af de mindre klubber, så gavner det alt sammen.

Op på hesten igen, den kvalifikation er stadigvæk en 2 kamps sag, og måske friheden i at ikke at have noget rigtigt at tabe hjemme - og så forhåbentlig et udsolgt stadion, det kan altså også noget, og der er sket større ting i fodbold end at et hold vender et 3-0 nederlag!
Stor fan af fritflydende angrebsfodbold, høje pres og danske resultater. Tilhænger af den gode tone mellem forskellige klubbers fans, og gensidig respekt/humor tolerance.
AaBager

Du antager den engelske og tyske fan, ikke hepper på deres lands fodbold ?

Men for at tage dit fx. Så nej, så hepper Liverpool fans ikk på United. Eller Dortmund fans på schalke. Ved du hvorfor ? De er ikke afhængig af pointene, på samme måde som dk er, af at danske hold præstere. Præstere danske hold ikke, så ender vi med, at vores mesterhold skal starte i første kval i conference og pokal vinderen kan få æren og en mill…

Og selvfølgelig kan man heppe på dansk fodbold, for det er dansk fodbold og ikk holdet som sådan man hepper på, så man kan sagtens hade dem i weekenden. Tror ikk nogen forventer du lærer de andres slag sange og køber deres hjemme og ude trøjer ;).
Moral er godt.....
Godt indlæg BelthazorDK :) som AGF fan hepper jeg også altid på danske hold i internationale kampe
Jeg hepper på alle danske hold i Europa (selv BIF), da vi ellers ikke får koefficient points nok.
Jeg er så tilgengæld meget enig med dem som mener at danske hold har bedre forudsætninger i EL end CL.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
TheManden. Der er i denne sammenhæng forskel på de to spor i ChL kvalifikationen. Taberen af fcm-psv (to ikke-mesterhold) går direkte i EL gruppespil, mens taberen af f eks mff og rangers (to mesterhold) går i EL playoff. Hvorfor det er sådan må du spørge uefa om, men de skal jo have et system for at få det rigtige antal hold i gruppespillene.
FCM var selvfølgelig i en vanskelig situation med alle de Corona afbud. AT stille et hold uden relationer og med andet led mod en dygtig modstander og tabe 3-0 kan ske for enhver. De var så lidt heldige den ikke blev 5-0, men sådan er der så meget.

Ovenpå Celtic kampen har FCM været utrolig gode til at hype deres egen bredde med reference til unge fra deres akademi. Vi kan i hvert tilfælde konstatere at det så heller ikke er mere utroligt hvad der kommer derfra. Det var i hvert tilfælde ikke godt nok til at sikre et ordentligt bundniveau i går.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Fcm<4ever

Mit hold? Jeg har intet hold. Jeg følger blot med i superligaen og følger alle danske hold i Europa.

Desuden var det ikke FCK det handlede om men FCM.
Men jo, der var en skidt kval for FCK sidste år. Men det ændrer jo ikke på Midtjyllands svage indsats i går
Beringer: Så må du definere eliten.. Ligaerne i England, Spanien, Italien, Tyskland og Frankrig er milevis foran den hollandske. Selv Championship i England er en større liga. Den hollandske sniger sig vel lige præcis i top 10, på niveau med Belgien, Portugal, Rusland osv. Mener højst den hollandske er en hylde over den danske.
Ajax er i en klasse for sig (dog langt fra ChL semi tiden, med Ziyech, De Jong, De Ligt, Van De Beek osv.) subtoppen med PSV, Alkmaar og Feyenoord er langt efter Ajax, men stadig på et godt niveau, og herefter er holdene ikke noget vildt.
annonce