Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvjustits, gomez? Du virker endnu engang fattesvag og som minimum ubevandret i fanmiljøet. Tænker du at rolige familiefædre og mødre skal gøre front mod hærdebrede rockerlærlinge på coke? Er du mon barsk nok til at forlade dit tastatur og agere helt?
Og stop så den evige svada om at vi skyder skylden på politiet. Nogle af os påpeger blot at der har været tilfælde hvor de har handlet overilet og kørt situationen op.
Selvjustits?

Hvem er det der fra grupperingen skal sikre selvjustits. Fck fans er jo ikke er homogen gruppe, der agere i samlet flok. Det svare næsten til at skrive at de andre beboere på Nørrebro bør fjerne alle banderne fra Nørrebro eller at alle nede fra fitness centeret skal sikre at rockerne ikke laver ulovligheder.
Eller at alle beboere på Christianshavn skal sikre at der ikke bliver solgt Hash... Nå nej, det bliver de jo faktisk bedt om...

Politiet kan ikke fralægge sig deres samfundskritiske opgave.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Må som FCK-fan tage afstand fra de tåber der gør noget som dette det høre bare ingen steder hjemme..
Lige som jeg var pavestolt over opbakningen igår hvor der blev støttet hele vejen, lige så ærgerlig bliver jeg over at læse dette..
Med det vi kunne bringe i kamp i går var vi bare overmatchet på alle parametre og må erkende at vi blev slået af et bedre hold..
1/8 dels finale i Europa (selv om det er en ny mindre turnering)Vi var der som eneste danske hold igen ! Det er godkendt..
Nu skal der bakkes op om holdet i Superligaen,, For INGEN er vel i tvivl om at mesterskabet skal hjem hvor det hører til.. Ikke på Heden, Ikke på Vestegnen..
Det hører hjemme i hele landets hovedstad.. Det hører til i stolte KØBENHAVN..
Mit håb er at det afgøres på stadion..
Jeg har milevid større tiltro til at Vores spillere, og fans kan gøre det, end til de tåber der tror De er fans, ved at handle som de gør, med hærværk og vold..
ForZa FCK
Fck fans er bare meget mere voldsparate end andre fans.
Oprettede du lige en bruger for at skrive det? Hvordan klarede du dig igennem processen? Hvordan ved du hvad der er spiseligt eller ej når du er i Rema?
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Ja sandheden gør ondt… husk at sætte din stave kontrol til
Nej tak du du. Jeg har det fint med at humaniora har fundet sit sande kald på internettet. Det er også kun fair når matematikere har erhvervslivet. Der skal ligesom være en gulerod ved det hele.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
At påstå at FCK fans er mere voldsparate end andre er mindst lige så generaliserende et udsagn, som hvis man siger: alle der hedder Karsten har for mange efternavne.
At FCK og BIF så har mange flere fans end andre klubber, gør jo naturligvis at der procentmæssigt er flere kegler.

annonce