Snak

Mere indhold efter annoncen

Puyol tøver med kontraktforlængelse

søn 23. aug 2009
Barcelonas Carles Puyol tøver med at acceptere klubbens udspil om en kontraktforlængelse. Puyol er i tvivl om, hvor meget spilletid han vil få, og derfor overvejer han nøje sin fremtid.

Læs hele nyheden her
Tror nu at det er en and, Puyol har jo ikke været ude og sige noget. Han virker stadig som en sikker mand dernede, og hvortil skulle han dog skifte og være mere sikker på spilletid, udover en segunda klub.
Sammenligner man Puyol med de nævnte navne i artiklen, er det da ikke nogen der umiddelbart når ham til sokkeholderne.
- Brøndby - Milan - Nottingham
Jaja det er fint Sport.
Barcelona, Real Madrid, Valencia, United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, City, Juventus, Milan, Roma, Fiorentina, Inter, FCK og Brøndby. Har den samme dybe passion for alle klubber og har holdt med dem lige så lang tid jeg kan huske. Jo det er en joke....
Tror desværre at Puyol må se sig tilfreds som 3. valg i denne sæson, hvor at Pique og en anden forsvarer vil blive kørt i position, muligvis den unge brasilianer Henrique, hvis han ikk er blevet udlejet igen?
FCK fan siden 92, dag 1.
Henrique har ikke imponeret Guardiola i tetskampene, så han bliver nok lejet ud igen. Racing Santander har vist interesse for ham.
Tror også at det er en and. Puyol er rimelig sikker på at være første valg i forsvaret. Han er stadig anfører og en super forsvarsspiller.
Barca medløber fan siden '91
Marquez, Pique, Milito og Puyol. Det er noget af en luksusproblem at have.
Puyol har så den fordel at han spille venstreback og højreback og jeg mener at de i Barca mangler en god gardering fo Alves. Men ingen tvivl om at Puyol må være 3. valg i forsvaret ovenpå den sæson Pique har haft og Marquez har været mere stabil end Puyol.
YNWA
Han er nu ikke sikkert førstevalg. I sidste sæson var der tendenser der pegede på at Pep foretrækker Pique-Marquez, men da Marquez så bliver skadet (I CL semien mod Chelsea, hvor Puyol sidder på bænken) får han hans plads igen.

Dog er Puyols alsidighed hans garanti for at han vil komme til at spille mange kampe. Desuden er Rafa jo skadesplaget.
payableondeath
Sammenligner man Puyol med de nævnte navne i artiklen, er det da ikke nogen der umiddelbart når ham til sokkeholderne?????

Har du overhovedet set nogle af Barcas kampe i år?

Han er slet ikke så sikker i sit spil, som man før har set og Pique og Marquez kan sagtens danne midterparret fremover, så kan godt forstå ham.
I fodbold kan man ikke leve af fordums bedrifter. Man er ikke bedre end sin sidste kamp.

Det ville være klasse af Real Madrid og fremlægge ham et tilbud på fordobling af hans løn og en stamplads et år, blot for at vise Barca at de kan hvad de vil.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Henrique er ikke et særlig hot navn i Peps bog i øjeblikket, så Puyol føler ikke en trussel fra dén side. Hvis Puyol overhovedet føler sig truet, så er det nok nærmere pga. den langstrakte handel omkring Chygrynskiy fra Shakhtar. Hvis klubben vælger at give 25 mio. euro for Chygrynskiy, så gør de det for at sikre sig et stort navn på lang sigt - og kører Chygrynskiy i stilling som Puyols efterfølger ved siden af Piqué.

Jeg tvivler dog på, at Puyol føler sig nedprioriteret. Han er en ledertype, egen avl, har fansenes opbakning og spiller stadig bundsolidt. Mon ikke, at han nok skal underskrive en ny kontrakt frem til 2012.
annonce