Snak

Mere indhold efter annoncen

Puyol tøver med kontraktforlængelse

Skrevet af bold
søn 23. aug 2009
Barcelonas Carles Puyol tøver med at acceptere klubbens udspil om en kontraktforlængelse. Puyol er i tvivl om, hvor meget spilletid han vil få, og derfor overvejer han nøje sin fremtid.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Villan =)
Tror nu at det er en and, Puyol har jo ikke været ude og sige noget. Han virker stadig som en sikker mand dernede, og hvortil skulle han dog skifte og være mere sikker på spilletid, udover en segunda klub.
Skrevet af payableondeath
Sammenligner man Puyol med de nævnte navne i artiklen, er det da ikke nogen der umiddelbart når ham til sokkeholderne.
- Brøndby - Milan - Nottingham
Skrevet af <3
Jaja det er fint Sport.
Barcelona, Real Madrid, Valencia, United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, City, Juventus, Milan, Roma, Fiorentina, Inter, FCK og Brøndby. Har den samme dybe passion for alle klubber og har holdt med dem lige så lang tid jeg kan huske. Jo det er en joke....
Skrevet af Arentved
Tror desværre at Puyol må se sig tilfreds som 3. valg i denne sæson, hvor at Pique og en anden forsvarer vil blive kørt i position, muligvis den unge brasilianer Henrique, hvis han ikk er blevet udlejet igen?
FCK fan siden 92, dag 1.
Skrevet af powers
Henrique har ikke imponeret Guardiola i tetskampene, så han bliver nok lejet ud igen. Racing Santander har vist interesse for ham.
Tror også at det er en and. Puyol er rimelig sikker på at være første valg i forsvaret. Han er stadig anfører og en super forsvarsspiller.
Barca medløber fan siden '91
Skrevet af JohnnyDrama
Marquez, Pique, Milito og Puyol. Det er noget af en luksusproblem at have.
Puyol har så den fordel at han spille venstreback og højreback og jeg mener at de i Barca mangler en god gardering fo Alves. Men ingen tvivl om at Puyol må være 3. valg i forsvaret ovenpå den sæson Pique har haft og Marquez har været mere stabil end Puyol.
YNWA
Skrevet af hts!
Han er nu ikke sikkert førstevalg. I sidste sæson var der tendenser der pegede på at Pep foretrækker Pique-Marquez, men da Marquez så bliver skadet (I CL semien mod Chelsea, hvor Puyol sidder på bænken) får han hans plads igen.

Dog er Puyols alsidighed hans garanti for at han vil komme til at spille mange kampe. Desuden er Rafa jo skadesplaget.
Skrevet af grinerstadig
payableondeath
Sammenligner man Puyol med de nævnte navne i artiklen, er det da ikke nogen der umiddelbart når ham til sokkeholderne?????

Har du overhovedet set nogle af Barcas kampe i år?

Han er slet ikke så sikker i sit spil, som man før har set og Pique og Marquez kan sagtens danne midterparret fremover, så kan godt forstå ham.
Skrevet af JytteRolf
I fodbold kan man ikke leve af fordums bedrifter. Man er ikke bedre end sin sidste kamp.

Det ville være klasse af Real Madrid og fremlægge ham et tilbud på fordobling af hans løn og en stamplads et år, blot for at vise Barca at de kan hvad de vil.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Piey
Henrique er ikke et særlig hot navn i Peps bog i øjeblikket, så Puyol føler ikke en trussel fra dén side. Hvis Puyol overhovedet føler sig truet, så er det nok nærmere pga. den langstrakte handel omkring Chygrynskiy fra Shakhtar. Hvis klubben vælger at give 25 mio. euro for Chygrynskiy, så gør de det for at sikre sig et stort navn på lang sigt - og kører Chygrynskiy i stilling som Puyols efterfølger ved siden af Piqué.

Jeg tvivler dog på, at Puyol føler sig nedprioriteret. Han er en ledertype, egen avl, har fansenes opbakning og spiller stadig bundsolidt. Mon ikke, at han nok skal underskrive en ny kontrakt frem til 2012.
Skrevet af Jbninc
Puyol er stadig fast mand, ingen tvivl om det.

Guardiola har før sagt, at han stadig er den bedste i centerforsvaret, hvilket man virkelig også så mod Bilbao i den første kamp.

Man puha hvor den spanske presse, virkelig slem når det kommer til at opdigte historier.

Troede det var den engelske, men nej.
Skrevet af Peter_s
....Og så kom man. City straks på banen :-D
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Er milito klar?
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af payableondeath
@ grinerstadig

Sæsonen skal jo først til at starte nu - mon ikke han er klar når det går løs for alvor. Manden har været en af de bedste forsvarsspillere i flere år efterhånden, og en dårlig periode af og til har sgu ikke gjort ham ringere.
- Brøndby - Milan - Nottingham
Skrevet af slotskis
JohnnyDrama og Arentved: Er fuldstændig uenig med Jer. Puyol kan spille alle pladser i forsvaret og er i mine øjne hamrende vigtig. Milito er den ubekendte som før sin skade ikke viste samme klasse.

Marquez har tidligere været nævnt på vej ud, men har konstant kæmpet sig tilbage, jeg mener dog Puyol har bedre styrmandskvaliteter end både Marquez og Pique. Men generelt tror jeg at alle 3 får en hel del spilletid i den kommende sæson. Og Puyol er i særklasse når han er på 100%.
Skrevet af slotskis
hts! så vidt jeg husker havde han lige været ude med en skade og ikke helt oppe i gear.
Skrevet af Grande Staal
Hmm ... har nu også svært ved at se Puyol blive erstattet her og nu ... Marquez har altid været god, men faktisk aldrig bedre end Puyol. Pique er ved at komme efter det, men er altså stadig lidt usikker i sit spil. Mon ikke at der kunne ligge andre årsager bag en mulig langtrukken kontraktforlængelse.
What the Foucault!!!
Skrevet af MarcSinding
Det er umuligt at forestille sig, at Puyol ville skifte klub, og da slet ikke til Real Madrid. I så fald burde han have mange, mange flere grisehoveder kastet efter sig end Figo fik.

Forresten, at tro at Puyol ikke er førstevalg er desuden også helt hen i vejret, han er anføren, og ingen på holdet vil udfordre ham til den titel (Guardiola lod sidste sæson spillerne selv vælge kaptajnen, og alle pegede på Puyol) - så selvom Guardiola skulle lade ham sidde på bænken en enkelt kamp eller to, samtidig med han har en lidt dårlig periode, det får ham næppe til at forsvinde.
Més que un club What do you think about Messi? Incredible. Messi is from PlayStation really, he is PlayStation! I don´t know how he is able to do what he does, but it´s unique and fabulous. It´s Leo Messi.
Skrevet af murtaza osmani
tror heller puyol vil tilbringe sin tid i barcas bænk end at skifte klub..

og desuden giver det ikke det stor mening for mig at han skal føle sig truet..

guardiola føler bare at det er nødvendigt at forstærke holdet med yderligere en forsvarspiller, så sidste sæsons scenario ikke gentager sig igen (hvor yaya tog turen ned til bagerste kæde)

puyol er den sikresta forsvarspiller i truppen lige pt.
Mes que un club... BARCAAAAA!!
Skrevet af KlItT
Puyol er jo en megt loyal mand, men hvis han ikke for spilletid nok har han selfølgelig muligheder i klubberne lige under Barca og Real..
Men mon ikke hanstadig er førstevalg sammen med Pique
ARSENAL:) Premier League.
annonce
0