Snak

Mere indhold efter annoncen
Puyol er stadig fast mand, ingen tvivl om det.

Guardiola har før sagt, at han stadig er den bedste i centerforsvaret, hvilket man virkelig også så mod Bilbao i den første kamp.

Man puha hvor den spanske presse, virkelig slem når det kommer til at opdigte historier.

Troede det var den engelske, men nej.
....Og så kom man. City straks på banen :-D
Er milito klar?
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
@ grinerstadig

Sæsonen skal jo først til at starte nu - mon ikke han er klar når det går løs for alvor. Manden har været en af de bedste forsvarsspillere i flere år efterhånden, og en dårlig periode af og til har sgu ikke gjort ham ringere.
- Brøndby - Milan - Nottingham
JohnnyDrama og Arentved: Er fuldstændig uenig med Jer. Puyol kan spille alle pladser i forsvaret og er i mine øjne hamrende vigtig. Milito er den ubekendte som før sin skade ikke viste samme klasse.

Marquez har tidligere været nævnt på vej ud, men har konstant kæmpet sig tilbage, jeg mener dog Puyol har bedre styrmandskvaliteter end både Marquez og Pique. Men generelt tror jeg at alle 3 får en hel del spilletid i den kommende sæson. Og Puyol er i særklasse når han er på 100%.
hts! så vidt jeg husker havde han lige været ude med en skade og ikke helt oppe i gear.
Hmm ... har nu også svært ved at se Puyol blive erstattet her og nu ... Marquez har altid været god, men faktisk aldrig bedre end Puyol. Pique er ved at komme efter det, men er altså stadig lidt usikker i sit spil. Mon ikke at der kunne ligge andre årsager bag en mulig langtrukken kontraktforlængelse.
What the Foucault!!!
Det er umuligt at forestille sig, at Puyol ville skifte klub, og da slet ikke til Real Madrid. I så fald burde han have mange, mange flere grisehoveder kastet efter sig end Figo fik.

Forresten, at tro at Puyol ikke er førstevalg er desuden også helt hen i vejret, han er anføren, og ingen på holdet vil udfordre ham til den titel (Guardiola lod sidste sæson spillerne selv vælge kaptajnen, og alle pegede på Puyol) - så selvom Guardiola skulle lade ham sidde på bænken en enkelt kamp eller to, samtidig med han har en lidt dårlig periode, det får ham næppe til at forsvinde.
Més que un club What do you think about Messi? Incredible. Messi is from PlayStation really, he is PlayStation! I don´t know how he is able to do what he does, but it´s unique and fabulous. It´s Leo Messi.
tror heller puyol vil tilbringe sin tid i barcas bænk end at skifte klub..

og desuden giver det ikke det stor mening for mig at han skal føle sig truet..

guardiola føler bare at det er nødvendigt at forstærke holdet med yderligere en forsvarspiller, så sidste sæsons scenario ikke gentager sig igen (hvor yaya tog turen ned til bagerste kæde)

puyol er den sikresta forsvarspiller i truppen lige pt.
Mes que un club... BARCAAAAA!!
Puyol er jo en megt loyal mand, men hvis han ikke for spilletid nok har han selfølgelig muligheder i klubberne lige under Barca og Real..
Men mon ikke hanstadig er førstevalg sammen med Pique
ARSENAL:) Premier League.
annonce