Snak

Mere indhold efter annoncen

Pyro koster Brøndby millioner: Voldsomme tal

Skrevet af bold
søn 22. maj 09:56

Brøndby ventes at passere to millioner kroner i bøder i denne sæson, hvilket Ole Palmå kalder voldsomme tal. Fanformand ser det som et symbol på fankulturen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slurredi
Det eneste der virker er at trække point fra klubben eller tvangsnedrykning.
Skrevet af CLkommerhjem
Formand Sarah Agerklint erkender, at to millioner kroner er ærgerlige penge at betale, men mener også, at det er et symbol på kulturen.

- Jeg synes godt, man kan se de to mio. kr. som en investering i marketingbudgettet, fordi pyro er blevet et symbol på hele fankulturen. På mange måder er det blevet kult på tribunerne, siger Sarah Agerklint til Ekstra Bladet.


Klassisk ansvarsfraskrivelse. Ingen kvaler, far betaler.

Kan det virkelig ikke lade sig gøre at skabe god stemning uden pyro?
Skrevet af Hols
Spild af penge. Syntes at der skal strammes op i fankulturen. Man kan godt gode tifoer uden fyrværkeri.
Skrevet af BoldForSjov
@slurredi, nu skal straffen jo afspejle overtrædelsen, og der mener jeg at tvangsnedrykning er langt langt over stregen ift. affyring af fyrværkeri.
Brøndby IF
Skrevet af Ralle64
Det så dumt...

I øvrigt er jeg træt af hele det Men in Black-lignende fan segment, der lader til at have overtag på Sydsiden. Sidste hjemmekamp var der bannere, der kaldte Danmark for en "politistat". Årsagen? Der var nedlagt MIDLERTIDIGT forbud mod udebanefans til Derbys.
Skrevet af Michaz
Kræv pengene ind via billetprisen på de afsnit pyroen kommer fra......så kunne det være.
Skrevet af Østerbros perle
Pyro er noget af det mest farlige og uansvarlige for dansk og international fodbold.
Hvert år forårsager det hundevis af livsvarige fysiske skader på børn og voksne.
De årlige psykiske mén for folk der ser pyro på fjernsyn, er ligeledes store - og de forsinkede kampe, udgør et stort økonomisk tab for det danske bnp.
Regeringen og Folketinget bør hæve straffene til fængsel for loveovertræderne og de ansvarlige klubbers ledelser bør ligeledes kunne fængsles i længere perioder med straffe der flugter med andre alvorlige forbrydelser såsom pædofili, mord, kidnapning etc..
Skrevet af Lasse599
viser jo bare hvor tossede de "fans" er....
mener at klubben skal se det som en investering... Jøsses...

Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af Slettet(021211222109)
Agerklints udtalelse er virkelig håbløs. Det kan godt være det er en del af fankulturen, men derfor er det jo stadig et problem der rammer klubben på økonomien, penge man godt kunne bruge et andet sted.
Skrevet af girty
Og så vil jeg godt vædde et æble på, at konsekvensen er forskellig, hvadenten vi taler BIF/FCK end hvis det var ACH/SIF , der fik bøden…..
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af Ralle64
Og så vil jeg godt vædde et æble på, at konsekvensen er forskellig, hvadenten vi taler BIF/FCK end hvis det var ACH/SIF , der fik bøden…..


ja selvfølgelig? Det er jo et spørgsmål om hvor meget pyro der bruges (flere fans -> mere pyro?), samt antallet af tidligere forseelser.
Skrevet af Der Grüne
Hvad gør I for at begrænse skaden – bøderne – i forhold til jeres fans?

– Vi har en løbende dialog med de aktive fans om de store økonomiske konsekvenser som affyring af pyro har. Udover en løbende dialog med de aktive fans, så har vi de seneste år investeret væsentligt i sikkerheden på stadion, både i forhold til vagter og ansigtsgenkendelses-teknologi.

Interessant udtalelse til EB-artiklen. Jeg kan lide hvordan Brøndby totalt har afholdt sig fra Away-Kort og fingeraftryk, for så at kaste sig direkte over ansigtsgenkendelse på stadion.

25 år uden at have styr på egne fans and counting.
Skrevet af Der Däne
Hvis man tillader at brede problematikken lidt ud, ser det ud til at brugen af pyro bliver mere og mere normal i store dele af Europa. Bevares det ser måske for nogen fedt ud, men det er er temmeligt farligt at lege med ild og dens slags temperatur på tribuner, hvor tusindvis af fans står meget tæt.

Der blev brugt meget pyro både under den tyske og græske pokalfinale i aftes. Den græske måtte afbrydes to gange qua røgudviklingen. Både spillere og tilskuere klagede over luftvejsproblemer og problemer med øjnene.

Hvordan støtter pyro fanatikerne deres hold, når ovennævnte kan være blandt konsekvenserne.

Synes desværre, det afspejler, tid vi lever i netop nu. Hvis jeg har lyst eller et behov, har jeg også ret til at få dette stillet lige nu, upåagtet hvordan det påvirker andre.
Skrevet af AaBager
Få nu bare legaliseret pyro. Man kan ikke forbyde tribunernes kultur. Kan man ikke lide det, er det tre andre tribuner man kan benytte.
Skrevet af Chelsea93
Træk det fra deres kontanthjælp!
Skrevet af Maradona-Messi
@Der Däne: 100 % enig!
Skrevet af TAG
Hvis 1,1 mil af det er uefa, bliver regningen ko væsentlig mindre næste sæson ;)
Vi ville ikke kunne ændre hinandens holdninger alligevel.
Skrevet af Juvefreak92
No pyro, no party
Tab og vind med samme sind er en tabermentalitet
Skrevet af Fodkoldt
"Træk det fra deres kontanthjælp!"
...og sælg kun rød sodavand i boderne!!!
Skrevet af Elprofessor
Selvsamme formand Brøndby support, der tilkendegiver at man er modstander af Pyro, og så selv har billeder med pyro i hænderne. Det ser sgu skidt ud!
annonce
0