Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mholmm
@kwakk

Når det lige kommer til dig i forhold til fakta etc. så tager jeg det faktisk som et kompliment.

For hold kæft hvor er den godt nok selektiv den information du arbejder ud fra😀
Skrevet af Ph.C.
@kwakk

Du sejler. Prøv lige at læse dine posts igennem med selvkritiske briller - du argumenter i øst og vest og skyder med spredehagl.

Men sig mig, når nu du ikke stoler på ngo’er (og de journalister der har været i lejrene og dokumenteret de umenneskelige vilkår), hvor får du så dine oplysninger fra?

Hør her, hvis man bare gerne vil se fodbold og ikke gider høre på alt muligt andet, så forstår jeg det godt - mit råd vil da være at holde sig ude af debatten frem for at forsvare det totalt uforsvarlige.
Skrevet af SotD
Vi må ikke stole på NGO´er og Amnesty International, eller de journalister der direkte har spurgt rundt blandt migrantarbejderne - men skal i stedet for stole på en bruger på bold.dk, hvis agenda er så tydelig at den kan ses fra månen en overskyet aften.
Silkeborg IF
Skrevet af kwakk
tagdetroligt, har jeg sat spørgsmål tegn med danske arbejdsforhold kontra Qatar? Jeg kan godt finde ud af, at resten er verden ikke er ligesom dk. Jeg kan godt se at i andre kludre rundt i det.

SotD, ja hvad skriver Amnesty f. eks. om Danmark? Er vi rene nok for din samvittighed? Og journalisterne skal jo også reportere om noget spændende, men syntes faktisk de i vidt omfang taler pænt om Qatar og VM
Skrevet af SotD
Jeg ved ikke hvad de skriver om Danmark. Det er din vinkling, ikke min. Hvad skriver de da?
Silkeborg IF
Skrevet af kwakk
Ph.C., prøv officielle kanaler. Jeg skriver ikke noget, som er udokumenteret. Jeg har ikke skrevet at ingen eller flere tusinde er døde. Når en af jer woker, skriver at arbejderne for 5kr om dagen, skriver det jo til himlen, af at det ikke er sandt. Det er jo blot sådan noget jeg påpeger. Jeg har været i Qatar, set byggepladser og har ikke skovlet mig igennem bjerge er lig. Men selvfølgelig har i ret, og i er ikke spor hysteriske. Det er meget værre dernede end det forlyder….
Skrevet af mholmm
@kwakk

Tak for den saglig dokumentation, eller?

Tror ikke vi bare tager dit ord for gode vare med de eksempler du er kommet frem med indtil videre, men se du bare dig og Qatar som et offer for os "woke" mennesker.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Der er jo ikke døde tusindvis af migrantarbejdere under stadion byggerierne i Qatar, hvornår forstår idet?

Den glæder jeg mig til at du bakker op med noget fakta, som ikke stammer fra Qatar selv. Eller hiver du bare ting ud af røven? Jeg tror på det sidste.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af MadsThomsen
Jeg ved ikke hvad de skriver om Danmark. Det er din vinkling, ikke min. Hvad skriver de da?


Egentlig er det vel lige meget. Vi har jo lige fået at vide, at vi ikke skal stole på hvad Amnesty og NGO´er skriver alligevel :))
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Ph.C.
@kwakk

Dine anekdoter er ikke dokumentation. Og selvfølgelig ligger der ikke bjerge af lig, det påstår vel ingen?

Jeg er med på, at antallet af døde er omstridt, men synes du, det er betryggende, at Qatar selv stædigt holder fast i 3 i lang tid, for så pludselig at opjustere til 4-500?

En række journalister har afdækket migrantarbejdernes vilkår, herunder at mange af dem ikke får den løn, de blev lovet og får inddraget deres pas. De lever i lejre under helt frygtelige vilkår. Det er virkelig underligt, at du og andre hidser dig op over, at folk kritiserer FIFA og Qatar, men ikke over den forfærdelige behandling af mennesker.
Skrevet af Pep Guardiola
@kwakk

Dine anekdoter er ikke dokumentation. Og selvfølgelig ligger der ikke bjerge af lig, det påstår vel ingen?


Jo de er. Det har kwakk allerede lovet os, så den skulle være god nok. Hvorfor skulle vi ikke tage hans ord for det, bare fordi han ikke ser nyhederne eller tror på såkaldte “øjenvidner”/“flygtede slaver”. Eller fordi han ikke har et eneste argument på sin side? Pjat, Kwakks anekdoter er meget ægte, så glem nu det der “kildekritik” og hvad et totalt enigt hold af eksperter på tværs af brancher forsøger at bilde jer ind og kom med på holdet.

Jeg er med på, at antallet af døde er omstridt, men synes du, det er betryggende, at Qatar selv stædigt holder fast i 3 i lang tid, for så pludselig at opjustere til 4-500?


Undskyld mig hr. “jeg-har-aldrig-lavet-en-svipser”. Vi kan da helt klart stole på deres nye ca. optælling. +/- 100, hvem tæller? De er jo døde alligevel så de er da ligeglade om vi husker at tælle dem med, right?

En række journalister har afdækket migrantarbejdernes vilkår, herunder at mange af dem ikke får den løn, de blev lovet og får inddraget deres pas. De lever i lejre under helt frygtelige vilkår.


Igen, med de der fancy “kilder” og billeder, hvad hvis man er helt sikker på at de er fake, fordi.. Glem “fordi”, de er fake, okay!?
De har det dejligt de arbejdere. Ligesom dem der lavede Storebælt.

Det er virkelig underligt, at du og andre hidser dig op over, at folk kritiserer FIFA og Qatar, men ikke over den forfærdelige behandling af mennesker.


Ja, det siger du. Men er den behandling virkelig så slem? Bare fordi alt bevis peger på det og at det er blevet bekræftet utallige gange? Kwakks anekdoter siger nej. Muligvis som det eneste.
Skrevet af Ph.C.
@pep

Tjah, jo, når du stiller det sådan op, kan jeg godt se det… kwakksalveren har selvfølgelig ret!
Skrevet af kwakk
Undskyld, i har selvfølgelige ret. Hvordan kan vi leve med det? Skal vi boycutte VM og blive hjemme? Hvorfor himler vi først op nu, om alle de forfærdeligheder, som har stået på siden 2010, og alt evigheden før det? Hvorfor er vi kun hykleriske om Qatar, er UAE, Bahrain, Kuwait, Saudi-Arabien, Oman, Yemen meget bedre? Er det kun forbi de holder VM i fodbold at vi er interesseret? Var vi ikke pisseligeglade da de holdt VM i håndbold?

Jeg er lidt forvirret, om hvornår vi skal være oppe på barrikaderne? I må lige hjælpe mig, som newbie woker...
Skrevet af Ph.C.
@kwakk

Jeg kan jo kun tale for mig selv, men jeg har svaret på alt det i mine posts i forskellige tråde. Dem kan du prøve at læse, hvis du virkelig er interesseret.
annonce
0