Snak

Mere indhold efter annoncen
De skal da hånes og ydmyges på fuld smadder, jo mere jo bedre.
Jeg har det lidt som om, jeg lige har læst en vred kundeanmeldelse fra et eller andet turistbureau... Sikke en gang forbilledlig journalistik til fordel for de vestlige værdier...
Så fik vi allerede i åbningskampen lanceret dette VM´s bedste kampråb: "QUEREMOS CERVEZA!" Respekt til de ecuadorianske fans. 😆 👍 🍻
Hvori består hånen?
Supernemt, they said. I stedet blev det ren kaos.

Stop det der.
Det er dælme sjovt beskrevet @Saramargren
Ord som KAOS, VILD/VILDE/VILDT og SVINER! m.m hører hjemme på Ekstra Bladet..
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Stop det der.

Hvad er der galt?

Ja, hvad er der i det hele taget galt med artiklen? Ikke objektiv? Nå, men der er jo altid Ekstra-Bladet!
Dette er blot journalists oplevelse af en kaotisk situation om at komme ud til stadion og selve stadionoplevelsen. Synes det er fint, der berettes om infrastrukturen og transporten, som skulle være "nem". Og at Qatars tilskuere skred er jo ikke en nyhed fra bolds journalister.
Håber ikke Qatar får et eneste mål i denne slutrunde samt en målscore på mindst -20 (bliver nok lidt svært med blot 2 kampe igen).
Og spark så bolden tilbage til en "rigtig" fodboldnation næste slutrunde.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Objektiv? Hvorfor skulle den være det? Det er en beretning af hvad der skete og en interessant en endda. Fedt med et indblik i alt det der foregår rundt om kampen også. Faktisk havde jeg forventet værre forhold, især når en af journalisterne er en kvinde.
Artiklen giver vel et meget interessant indblik. Er den ikke objektiv nok? Vel svært at svare på med mindre man var der selv eller ligefrem har foretaget en grundig research gennem andre medier.
annonce