Snak

Mere indhold efter annoncen
kunne være jeg bare ikke er et hjernedødt sheep der bliver påvirket af propagandaen som alle jer andre hjernedøde sheeps. Hvorfor ser i forresten det her VM? hvofor læser I om det? troede I boycottede? dobbeltmoralske sheeps.
moderator
Mæææh.
https://kortlink.dk/sudv
@ekzpert

Der fik du virkelig sat dem på plads🤣

Tror hvis du råber Sheep en gang til, så er den helt hjemme...
kunne være jeg bare ikke er et hjernedødt sheep


Nej du er bare hjernedød.
moderator
Så folkens. Han er ude. Videre.
https://kortlink.dk/sudv
Sådan bold.dk.

Og måske dem der snakker om "forudindtagethed" osv skulle stoppe med at lege forargede på dette såkaldte lands vegne.
Det her er ikke Twitter.

Og vildt nok en trollefabrik har fundet frem til bold.dk.
A for effort fra propagandamaskinen. Øf øf.
@ Læderkugler: ved du hvad “for” (udindtaget/dømmende) betyder? Holdninger på forhånd. Hvilket overhovedet ikke er i spil her. Journalisten beskriver konkrete oplevelser. Ikke fordomme. @ Milan…: “…til fordel for vestlig værdier…” Hvilke/hvis værdier skulle journalisten ellers stå på mål for? Qatars? Dine? Jeg kan ikke forstå hvis du mener det seriøst. Hvis du gør, så er jeg sikker på, at der findes et land du vil trives bedre I. Ikke i “vesten” dog. For p….. dog.

Hvad så med "sindssygt" og "vanvittigt", er det ok ?
Glimrende artikel som beskriver hvad der sker rundt om kampen og nogle af de ting som ikke kan købes for penge .. fifa vil gerne have værtsnationen til at fremstå seriøs på et sportsligt plan men de er end ikke i stand til at varetage de mest simple procedurer omkring en turnering. Fortsæt bold.dk
Jeg må indrømme, at jeg ikke selv finder artiklen decideret pinagtig eller lignende. Der er dog steder hvor jeg mener man kunne have præsenteret tingene væsentlig anderledes. Der mangler simpelthen en uddybelse for læser hvis man vil præsentere et udsagn.

så meget man nu kan feste med ørkenstatens historik in mente

Hvad vil det sige? Havde man samme udgangspunkt til de forrige slutrunde, da man i 2014 ryddet farvelaen for at der skulle se pænt som eksempel?

Og det var ikke et plaster på såret, at der lå et stofnet med VM-merchandise til hver journalist.

Hvad vil det sige? Er man utilfreds med merchandise eller var det bare ikke nok?

Men det var mænd i hvide klæder og tørklæder på hovedet, der dominerede billedet på stadion

Ja, og? De fleste store kampe generelt er hovedsageligt repræsenteret af folk er rige og går i pænt tøj. Det har længe været en udfordring til diverse store kampe, at det er plejning af netværk mere end det er fodboldfans. Det er derfor ministre osv. altid kan komme ind, men mange fodboldfans ikke kan.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
annonce