Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jaslan
Største sportsskandale? Nej. Det er klart at den arabiske verden skal være med. Stop nu dette had af muslimer og deres kultur. DET er forkasteligt.
Skrevet af futbol92
Det har du helt ret i jaslan, det kan noget det der ytringsfrihed ikk? Uanset om man er mand, kvinde, trans, homoseksuel you name it.. :)
Skrevet af PoD
Skrevet af Jaslan
I dag 17:48
Største sportsskandale? Nej. Det er klart at den arabiske verden skal være med. Stop nu dette had af muslimer og deres kultur. DET er forkasteligt.


Det eneste forkastelige her, er at der stadig er folk der tror på en gut i skyen.
Alle religiøse, uanset hvem helvede de tror på, skal mødes med skepsis og forundring over manglende situationsfornemmelse.

Religion og sport skal aldrig blandes.
Qatar er som Qatar nu er, det vidste vi.
Vreden skal vendes mod Fifa, det er dem der uden integritet solgte værtsskabet til et land blottet for fodbold kultur.

Selvfølgelig skal den arabiske verden være med til VM, ligesom alle andre, hvis de kan kvalificere sig. Men slut med at give en plads til værten. Kun kvalificerede hold.
Skrevet af Plaque
Islamofobi og beskyttelse af menneskerettigheder i samme sætning LOL
= Menneskerettigheder medmindre de er Muslimer

I er sjove

Skrevet af Kastrup191
@PoD

Forkasteligt at have en religiøs overbevisning? I så tilfælde finder du mange menneskers tro forkasteligt. Ærgerligt.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af Shamran
Hvad har denne artikel med fodbold at gøre? Er dette et fodbold forum eller er det et politisk forum?

Det er fint at EB og andre skriver den slags artikler, men EB og andre medier er heller ikke et FODBOLD forum - det er bold.dk derimod!!

Spørg jeres leder om hvad fanden den leder handlede om han lavede i går når man ikke er i stand til at se kritisk på sig selv, for det er den slags politisk aktivisme som denne her artikel handler om der har været medvirkende til at sætte fokus på det danske landshold på alt andet end det fodbold mæssige.

Hvad vil man på bold.dk? Lave politisk aktivisme artikler med potentiale for EB click baits eller vil man være et fodbold forum??
Skrevet af BryanFury
Resten af de lande der deltager ved dette VM virker ikke så opsatte som nogle få lande her i Europa og især Danmark om at kaste LGBTQ regnbue agendaen ned i hovedet på et land hvor det er ulovligt og man tror man kan belære mennesker og kaste sin ideologi ned i hovedet på en suværen stat.Især Tyskland mener du vist...

I øvrigt spillede mange af de nævnte lande med armbindet før vm også, og det var derfor et ønske om at holde fast i sine egne værdier, mere end om at “kaste sine ideologi ned i hovedet” på nogen.
Skrevet af LaChris
FIFA: "Football unites the world" ... eller noget ...
Skrevet af mholmm
Lige meget hvor meget Jaslan prøver at tale dette VM op, så er der vidst ingen tvivl om at det går over i historien som største fiasko i nyere tid.
Kæft et cirkus det har været fra start til slut.
Skrevet af Balder24
"Qatar rigtige vært!"

Ja altså Qatar var dem der betalte mest under bordet, så på den måde kan du have ret i at de er de rigtige værter.
Men VM skal ikke holdes i December, og slet ikke i et land. hvor befolkningen ikke er særligt interesserede.
Der er så mange fodboldelskende lande i Verden, som ville være bedre værter.
Skrevet af Doktor Nollert
Hvert land har sin kultur og sine regler, det må man acceptere. Alternativt må man bive hjemme, længere er den ikke.
Endviderer er vesten ikke i en position, hvor vi kan pege fingre af nogen.
Skrevet af PoD
Skrevet af Kastrup191
I dag 18:15
@PoD

Forkasteligt at have en religiøs overbevisning? I så tilfælde finder du mange menneskers tro forkasteligt. Ærgerligt.


Vi skal jo udvikle os, og har man ikke fået øjnene op for videnskab, er det jo et tilbageskridt. Folk er jo i deres gode ret til at ro på hvad de lyster. De kan bare ikke tage det med ud den virkelige verden, og bruge det som et argument for andet end deres usikkerhed og manglende ansvar for eget liv.
Det er jo ikke ´rigtigt´ bare fordi mange gør det. Der var også engang vi troede at jorden var flad. Jamen sådan har vi altid gjort/sådan er det bare = stilstand. Desuden rundede vi 8 mia. sidste måned.

Nå, tilbage til bold.
Vi har vel alle lært noget. Forhåbentlig vil Fifa holde op med at give et sæde til værtsnationen, og kun lade kvalificerede deltage. At sælge værtskabet er nok også en dårlig idé.

Ha´ en dejlig aften😉
Skrevet af Rsabrawi
Doktor nollert
Du har helt ret, men længe leve dobbeltmoralen.
Skrevet af Kastrup191
Du er unuanceret, hvis du vitterligt tror, det handler om usikkerhed og manglende evne til at tage ansvar for ens eget liv. Men kværn du bare videre med videnskabens tydeligt overlegenhed, som jo har formået at tilbagevise alle påstande om en højere magt.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Latterligt at tale om at dogmatiske holdninger og regler skulle være udtryk for et lands kultur, når vi taler om et land, hvor befolkningen ikke har noget at skulle have sagt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Azeem
Holdet man et "Verdens" mesterskab, så holder man det for hele verden, og ikke kun for dem man kan lide. Kan Qatar ikke leve med det, så var det nok dumt at bruge så mange penge på bestikkelse. FIFA har mistet alt min tillid, og burde nedlægges, eller laves helt om.
Skrevet af BOLDXPERTEN
LG homo og deres reklame så kan i lære i røg ud det nye tider.
annonce
0