Snak

Mere indhold efter annoncen

QPR-indkøb afviste Liverpool

fre 5. sep 2014
Keeper Alex McCarthy hævder, at han afviste Liverpool for at komme til QPR, hvor han føler chancerne for spilletid er større.

Læs hele nyheden her
Hvis han afviser LFC med begrundelsen om manglende spilletid, så er han nok bare ikke god nok.. Han får vel aldrig en bedre chance for at tilspille sig en start-plads på et top hold i PL, end tilfældet er i LFC pt..
YNWA
^ Med det vedvarende rygte, om Valdes til Anfield, så jo... Så er der lange udsigter til spilletid...

Men ja, slå Mignolet af pinden, det burde bestemt kunne lade sig gøre.. Han var i hvert fald ikke overbevisende i sidste sæson
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Naughtydog

Nu kunne det jo være, at han skulle være andetvalg, så man havde en stærk back up til Mignolet. Med et evt. køb af Valdes, så vil man have 2 målmænd, der er mere jævnlige, og kæmper mod hinanden om at være 1. valg. Jeg håber dog ikke, at vi køber Valdes. For mig er han ikke den rigtige type til en kluv i PRL.
At tilstå sin kærlighed til klubben Liverpool kan i visse tilfælde forstås som en kærlighed til Brøndby. Samme logik findes, såfremt du har givet udtrykket om et syn på, at du støtter FC Midtjylland. Sir_Cumcised logik
Det er jo fuldstændig ligegyldigt med rygterne om Valdes....

Hvis man som ny målmand kom ind i LFC i dag, så havde man gode chancer for at tilspille sig en plads (hvis talentet bare er nogenlunde).. At LFC så evt henter Valdes (hvilket jeg også er imod)gør jo ikke den store forskel..

Valdes er først klar om 2-3 måneder, og hvis man på det tidspunkt har tilspillet sig en plads, så har man pladsen indtil man laver en fejl..

Det eneste jeg siger er, at en ambitiøs målmand (med fine evner) ville da tage chancen og prøve at tilspille sig en plads på et Liverpool-hold.. Man bliver vel nødt til at slå til, mens chancen er god..

Hvis det så ikke lykkes ham at tilspille sig en plads, så kan altid se på hans fremtidsmuligheder om et år, også er han en erfaring rigere, som han måske aldrig nogensinde får igen..

Synes det er mangel på ambitioner eller også erkender han bare, at hans evner er langt fra Mingolet også kan jeg godt forstå valget..

Personligt synes jeg bare ikke, at Robert Greens niveau er ekstremt meget dårligere end Mingolet, hvorfor jeg synes, at den unge fyr skulle have prøvet LFC --> Men jeg kender ham overhovedet ikke, så har svært ved at bedømme hans niveau..
YNWA
Lad nu være med at tro du ved hvad andre vil, især fodbold spillere hvis person du intet kender til.
1 26 8 11
annonce