Snak

Mere indhold efter annoncen
Ligegyldigt. Vi har penge i ryggen.


Lige indtil jeres udenlandske ejere uden tilhørsforhold finder ud af at Brøndby ikke kan lave penge, og de gerne vil have deres lånte penge tilbage - uden at poste mere i. Så kan man begynde at sælge ud af arvegodset som Hermansen og Schwartau for at de udenlandske ejere kan få nogle penge, samtidig med at man skal betale af på lånet. Det er jo en reel risiko, som man tilsyneladende helt lukker øjnene for, i sin iver efter at hænge på FCK og FCM og samtidig ser AGF økonomisk lukke hullet. Det svarer jo næsten til at optage kviklån for at købe skrabelodder.
NP er Suppens bedste 6'er!
K8, det korte svar: Ja, har læst og nej ikke blevet klogere udover at det skriger til himlen at det burde forbydes med disse multi klub setups. Det sidste er mig en gåde, at det er lovligt.
Faktisk mest til pudersne d-:
Et kæmpe underskud. Og endda i en periode hvor BIF skriver historie som den klub i dansk fodbold der har solgt mest ud. Vildt :)
Kjoebenhavns Boldklub.
I bliver jo aldrig enig så hvorfor bliver i ved

Jeg saver et link til en artikel som beskriver det økonomiske setup som Brøndbys nye aktieejere bygger deres koncept på. Kan de dybest set sælge f.eks. Stadium hvis pengene skal hjem her og nu? Ala et konkursbo som gøres op?
Faktisk mest til pudersne d-:
Kan de dybest set sælge f.eks. Stadium hvis pengene skal hjem


I teorien ja.....men det ville absolut ingen mening give i praksis.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce