Snak

Mere indhold efter annoncen

Rødglødende Hakimi konfronterede Infantino

lør 17. dec 21:23

Achraf Hakimi var tæt på at komme i infight med FIFA-præsident Gianni Infantino efter bronzekampen.Læs hele nyheden her
Ja men folk vil jo ikke have Super League

De vil leve blindt med UEFA og FIFA med tanken om at korruption ikke findes i fodbold.

Sådan Hakimi. Infantino er korrupt. Denne kamp eller ej. Den mand skal bare ud af vagten og alt der hedder UEFA / FIFA skal fjernes fra dagligdagen.
Og de var også efter dommeren, synes det er ved at være lidt trættende at alle hold mener de taber pga dommeren. Måske fokus ved næste slutrunde, i stedet for mere tillægstid, skulle være kort for brok eller berøring af dommer. Lad os nu få stoppet de spanske/portugisiske tilstande med at omringe dommeren.
Problemet er jo at dommerne til vm har været forfærdeligt ganske enkelt
Alle der går efter infantino om det så er verbalt eller fysisk, er en helt i min bog. infantino burde udsættes for 269 hate crimes inden for et døgn
Fan af Randers FC og Liverpool FC
Marokko står for alt det grimme ved fodbold og er et helt igennem usympatisk hold.
De fortjener intet for deres anti-fodbold og vi kan alle ånde lettet op over at Mbappe er klar til finalen, efter Marokko savede ham midt over i semi.
Et usselt hold i min bog fuld af dårlige tabere..
Jesperyellow - få ilt til hjernen og tæl til 10. Jeg skal ikke sidde og forsvare Marokko nu her, for der er utvivlsomt en række ting vi skulle have været foruden her i de sidste to kampe især, men at skrive i så hårde vendinger mod et hold, som på ingen måde har opført sig mere usympatisk end fx Portugal, Argentina, osv. - det er en usædvanlig hård fremlægning.
A.C. Milan 1899
Hvis man tror at Super League er en løsning på udfordringerne med UEFA/FIFA, så har man ikke forstået udfordringen eller hvad Super League går ud på. Super League er bare mere af det samme, bare med noget andet i fokus. Et fokus mod centrering af penge til nogle få klubber, modsat FIFA, der jo faktisk udbreder sporten, desværre bare gennem korruption.

Der mangler mange nuancer i debatten. Eksempelvis, hvis vi skal afholde VM i et arabisk land / mellemøsten, hvilket land ville i så fald have været acceptabelt?

Og mere centralt for denne episode, skal dommerne repræsentere hele verden til et VM, eller skal vi vælge de 20 bedste selvom de kan komme fra det samme land?
Ved VM har der længe været udfordringer med kvaliteten af dommerne, fordi der er andre udvægelses krav end kvalitet.

Marocco har ikke været en sportslig interessant oplevelse, og det er fra et sportsligt perspektiv fint at de ikke vandt medaljer. Det samme kan siges om det intet sigende danske fodboldlandshold.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Belgien, Spanien og Portugal slår de undervejs. Flot turnering de har spillet.
Til alle bold.dk eksperter

En sejr er en sejr, og Marokko har opnået en bedrift og skabt historie for Afrika, derfor kunne jeg godt unde dem en medalje til denne slutrunde, men Kroatien er bare bedre, og fortjener det mere. Ren fakta…

Nogle gange ville jeg ønske, at vi mennesker kunne ankerkende det gode ved mennesker, for dét kommer der noget godt ud af.

Når det så er sagt, så har Marokko ikke været værre end Argentina, Uruguay etc, på adfærd, og dommerne er næsten samme standard som UEFA regi, (som vi kender det fra top 5 ligaer) - men til VM, er det måske en smule ringere end man bryder sig om.

Mit pointe er, at markante fejl har der ikke været SÅ mange af, på trods af, at man også har VAR tilgængelig -Hvilket iøvrigt er et lorte system

Husk nu, mennesker er skabt til at fejle. Så det skal nok gå - hvis bare vi ikke havde VAR, så havde fodbolden været mere charmerende som den har været…

På det punkt, kan vi blive 100% enig omkring.
Jesper, forhold dig nu til at DK er et lorte hold. Men derfor behøver man ikke at blive jaloux.
Amrabat lavede en ren tackel og er mere værd end den mest værdifulde danskere. Alle snakker om om ham. Heldigvis var Qatar då ringe, ellers havde i været en skændsel for fodbolden.
annonce