Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NæstvedFan
Jeg kunne ikke se vinklen fra tribunen på stadion. Jeg har nu set klippet igennem på Viaplay, og jeg må altså være ærlig og sige at jeg synes ikke det ligner han rammer bolden. Det er ikke en grim eller svinsk tackling, som andre holds spillere begår sig i, men jeg synes ikke den ser ren ud. Dog synes jeg der er frispark på Khemdee 10 sekunder inden og derfor synes jeg aldrig der kunne være frispark den anden vej.
Skrevet af NæstvedFan
@kenken

Jesper Christiansen er da en engel i forhold til de Helsingørs ulækre spillere.

Du forholder dig jo slet ikke til noget af det jeg skriver.
Jeg giver dig endda eksempler på hvilke situationer og spillere som er decideret klamt at se på, men du snakker bevidst uden om og gentager bare dig selv igen og igen og igen. Er du udviklingshæmmet eller har du bare for lidt indhold i dit liv?
Skrevet af lotar
For lidt indhold.
Helt klart for lidt indhold
Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
Skrevet af Tubbewinter
Tudeprinsesser fra Næstved. Bønner - velkommen til 1. Division. På tide at I møder lidt modstand. I skal være glade for jeres start som redder jer fra at ryge tilbage til 2. Division.
Skrevet af Kenken
Du er godt nok usympatisk og direkte usmagelig den måde du kommenterer andre på. Klamt.

Sjovt nok er Helsingør det hold der har fået færrest kort. Så helt usympatiske er de næppe.

Og nej Jesper plejer at spille over grænsen sammen med Kongstedt. Ingen spiller har fået flere advarsler end ham i øvrigt
Skrevet af Grøn af misundelse
Kenken er bare en forsmået NFC troll der har fået 5 minutters selvtillid pga Næstved tabte længere er den ikke
Skrevet af Grøn af misundelse
Tuppewinter"
Hvilke bønner ? Kaffebønner
Skrevet af H O fodbold
Hvad er det for nogle bønner ...?? Kaffe bønner el. bøn i flere tal , er i tvivl ..
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
Skrevet af vbkbh
Så slap dog af...

Næstved er en af de hyggeligste aways jeg som VB fan har været med til. Så absolut intet usympatisk over deres fans - jeg tror nok Kenken er VB "fan", men jeg håber jer der holder med Næstved godt er klar over, at han ikke repræsenterer resten af os med sit usle trolleri

Og Velkov er absolut ingen voldsamøbe. Dem der bruger den slags udtryk, er de sande ambøber. Han går til stålet, ja og tak for det, men han gik jo ikke bevist efter at skade modstanderen. Selvfølgelig skulle han have haft et kort af en art for episoden, der var for voldsom. Men at kalde ham voldelig, er komplet latterligt.

Det kunne være smukt at se Næstved eller Hvidovre rykke med VB op i superligaen
Skrevet af lotar
@tubbew

Hvordan kan man som Brøndbyfan byde velkommen i 1 division?
Hvordan kan man som Brøndbyfan kalde andre for Tudeprinsesser?

Starten er altså to trediedele grundspillet?
Så mange spørgsmål melder sig
Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
Skrevet af vbkbh
Kenken er bare en forsmået NFC troll der har fået 5 minutters selvtillid pga Næstved tabte længere er den ikke


Nå, der kan man bare se...
Skrevet af Kenken
Vbkbh

Du kan kalde mig troll men er lige så meget/lidt som dig. Tal med respekt. Jeg reagerer fordi jeg sybes det er usympatisk at kalde andre udviklings hæmmet eller volds amøbe. Og det står jeg ved er usmagelig og usympatisk tilgang. Jer om det
Skrevet af NæstvedFan
Det er endda samme dommer i dag, som dommeren der overså det kæmpe frispark i Vejle kampen. Det siger vel en hel del om hans evner som dommer.

Jeg synes at når man vælger at komme med knopperne først i så hård en tackling som Velliv gjorde mod Njai, så er man lidt en voldsamøbe. I hvertfald i situationen. Fuldstændig sindsygt at lave sådan en tackling midt på banen efter 8 minutter.

Problemet med hele situationen var ikke så meget Velkovs tackling men dommerens voldsomme mangel på kvalitet. Eller den famøse Næstved - Viborg kamp hvor dommeren gav en Næstved spiller 2 gule kort istedet for et rødt. Der manglede 15-16 minutter af kampen, men pga dommerens lave niveau, så skulle hele kampen spilles om og Næstveds spiller fik en ekstra dags karantæne, så vidt jeg husker, for ikke at informere dommer teamet om hans manglende røde kort. Viborg var ellers rigtig gode til at huske dommeren om det - efter kampen

Og det er egentlig bare det jeg påpeger rigtigt ofte: dommerstandarden er skræmmende lav, alt for ofte. Uanset om Næstved vinder eller taber, så sker der fejl som bare ikke må ske. Men det fylder da selvfølgelig mere når det er fejl som potentielt koster point. Og det gjorde det godt nok i dag
Skrevet af NæstvedFan
@Kenken

Nu var det jo egentlig dig som startede med at kalde alle Næstved fand for de mest usympatiske du nogensinde har set. Måske lidt ved siden af, når jeg egentlig kun pointerede hvilke Helsingør spillere der var usympatiske i deres opførsel. Du flytter konstant fokus og du undviger hele tiden fakta og spørgsmål for at bekræfte dig selv i egen lille påstand.
Skrevet af Kenken
Fakta er at kongstedt er den spiller der har fået flest kort overhovedet i første division og Helsingør det hold der har fået færrest kort sf alle. Det er fakta

Og nej jeg startede ikke. Fakta er også at flere Næstved fans omtaler andre spillere og fans grimt og derfor synes jeg i er usympatiske og skrev det mens andre fans kan vise Alm menneskelige egenskaber som respekt for andre

Men fortsat god dag og held og Lykke i tilværelsen ned den attitude
Skrevet af FCH Lykke
Ha ha Næstved, i er sgu dårlige tabere og kan kun grine af jeres kommentarer. Men føler med jer, det er aldrig sjov at tabe og ja dommerne får altid skylden, det gør de også når vi taber.😉
Min mand sagde til mig inden jeg tog fanbussen. Vi scorer det antal mål som du når at drikke i bussen inden Næstved og ja han fik ret. Næste gang sørger jeg for at drikke fem.😂😂
Skrevet af NæstvedFan
At få mange kort er slet ikke det samme som af være et dumt svin eller en usympatisk spiller.
Hvis man ser Kongstedt spille, så ved man også at han bestemt ikke spiller ondt eller farligt på nogen måde. Og han er heller ikke hånlig når han scorer et mål.

Selvfølgelig er det helt ved siden af, at begynde at tage halsgreb midt i en kamp. Kæmpe rødt kort, det er slet ikke til diskussion.
Selvfølgelig er det usympatisk at hovere foran modstanderens fans når man scorer et mål. Det er ikke ulovligt og det sker ofte, men det er kikset og unødvendigt. Fejr din scoring med dem som er glade for det.
selvfølgelig må en målmand ikke skubbe en spiller med begge hænder hårdt i ryggen fordi han går forkert i feltet.
Og selvfølgelig er det pisse usympatisk at sparke bolden væk når bolden skal gives op efter en scoring.

Jeg synes ikke Næstved spillede hverken svinsk, grimt eller usympatisk. Enemarks røde kort var jo ikke svinsk, men det var et klart rødt i min øjne. Oplagt scoringsmulighed.
For et par sæsoner havde vi en tysk spiller kaldet Alexander "Rocky" Schmitt. Han var super usympatisk og til tider er dumt svin og jeg brød mig aldrig helt om ham udelukkende af den årsag.

Nu har vi fået overstående på plads, så hvilket del synes du er forkert at påpege?
Skrevet af vbkbh
Du kan kalde mig troll men er lige så meget/lidt som dig. Tal med respekt. Jeg reagerer fordi jeg sybes det er usympatisk at kalde andre udviklings hæmmet eller volds amøbe. Og det står jeg ved er usmagelig og usympatisk tilgang. Jer om det


Men man må gerne kalde fans af det andet hold for primater?
Enig med dig i, at voldsamøbe kommentaren var langt ude.

Og hermed er jeg ude af denne tråd
Skrevet af NæstvedFan
@FcH Lykke

Underlig kommentar. Hvis du så kampen så er du jo også klar over hvor mange fejl dommeren lavede, især til jeres fordel. Du er jo også godt klar over at i skulle have haft et kæmpe rødt.

Lad os håbe det går bedre næste gang, end sidst i mødte Vendsyssel. Dem tævede vi forresten 3-0 nemt.
Skrevet af Uordensen
Kenken:
Alligevel vildt at du skal have en mening om ALT…
Og iøvrigt var dommeren ualmindeligt svag. Vil gætte på det var samme mand der “dømte” Vejle-Næstved hvor et brækket ben i en skovhuggertackling end ikke kostede gult. (Bare lige for at bekræfte din forestilling🙄)
annonce
0