Snak

Mere indhold efter annoncen

Rødt kort kostede for Næstved i vildt Helsingør-comeback

søn 23. okt 12:57

FC Helsingør leverede et vildt comeback, da de med to mål i de døende minutter formåede at vende 1-2 til 3-2, hvor Sterling Yateke blev matchvinder.Læs hele nyheden her
Mest usympatiske fodboldhold jeg længe har set, føj. Dejligt at Oliver Klitten blevet buhet af, indtil de tog ham ud.
Jeg brokker mig rigtig ofte over dommer standarden i divisionerne fordi niveauet er så lavt, men hold nu op for en sindsygt ringe dommer præstation. Jeg er lige så chokeret som de resterende 2200 fans på stadion.
Desuden ville det klæde Alexander Lyng at juble foran egne fans, i stedet for at fremvise sin lille blege drenge krop.
Kom igen Grøn🟩
Det røde kort er komplet vanvittigt - dommeren havde en virkelig ringe dag på kontoret, hvor han og linjedommerne missede en masse frispark der blev begået hvor bolden ikke var i nærheden.

Når det er sagt må holdet ikke stille sig så dybt og bare losse væk - bolden kom jo hurtigt tilbage ned på Næstveds banehalvdel.

Havde nok haft godt af en hurtig mand på toppen i stedet for Mileta, der virkede noget slidt i anden halvleg.
Hvor er det et lækkert resultat og en sejr for fodbolden. Endelig fik Næstved rødt kort og fortjent efter den nødbremse. De er så usympatiske på lægterne med deres tilgang til modstanderne og dommerne hver gang det går dem imod. Tak Helsingør.
Den mest usympatiske spiller var Helsingør nr.14. utroligt at han ikke røg tidligt i bad i 1. halvleg efter han var i håndgemæng med næstvedspilleren.. Linjevogteren må gerne gøre opmærksom på ulovligheder udover offside til dommeren. Dommeren havde en klar off-day og det røde kort skulle aldrig været givet. Der var bold imellem, så en ren tackling.
Men alligevel vildt a t det er dommernes skyld HVER gang det går mod Næstved. Også de gange hvor dommeren ikke gjorde det dårligt.
@kenken

Jeg tvivler på andre end dig synes de Grønne er usympatiske, men nice try

Oliver Klitten skulle have været direkte udvist da svinet forsøgte at kvæle Mads Agger lige op til 1 hslvegs slutfløjt.
Der var et manglende straffespark da Helsingørs målmand går forkert og o stedet smider 2 hænder direkte i ryggen på en Grøn.
Alexander Lyng som er opdraget dårligt og har behov for at hovere over sin scoring. Eller Drost som modtager et gult kort få sekunder før slutfløjt for at sparke bolden væk, da Næstved vil give den op. Listen er lang...
Helsingør er mange ting, men usympatiske er nok det der står højst.

Dog er det røde kort korrekt. Jeg synes bare der er frispark i sekvensen lige inden, som fører til 2-2 målet.
@Kenken

Men dommerem var jo dårlig? Når man overser et straffespark og manglende udvisninger til svinske spillere, så er man vel skyld i kampens udfald.
Når det så er sagt, så er det for ringe vi ikke har i stand til at holde i hvertfald det ene point hjem
Du har da vist ikke set kampen - klovn. Det røde kort var ikke dømt, hvis der havde været et ordentligt dommerteam på banen (ingen kontakt mellem spillerne - rent film). De må vist tilbage i Serie 2 og dømme der et par år...
Hvis der var et usympatisk hold på banen var det Helsingør.
Er mere Næstveds fans der er usympatiske end selve holdet mere det jeg mener

Kan i øvrigt læse at en Næstved fan er enig i det røde kort var god nok. Men nej generelt er dommerne bare imod Næstved HVER gang. Er i hvert fald det der præger jeres indlæg i hver tråd
@Kenken

Er det usympatisk at være imod svinske spillere og dårlige dommer præstationer?

I så fald, så er jeg skyldig
annonce