Snak

Mere indhold efter annoncen

Rødt kort og forlænget spilletid da Real slog Atletico ud af Copa del Rey

Skrevet af bold
tor 26. jan 22:34

Der var drama for alle pengene, da Real Madrid spillede sig videre i Copa del Rey med en 3-1-sejr over Atletico Madrid. Læs hele nyheden her
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Camavinga beviser igen, at han er en fænomenal fodboldspiller!
Og Rodrygo... wauw!
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Slettet(381423232901)
Man kan sige meget om rodrygo, men han scorer nogle vigtige mål indimellem.
Skrevet af Slettet(011216231703)
Dejligt at slå den lille klub ud, og (formentligt) fratage dem deres sidste mulighed for trofæ i den her sæson
Skrevet af endagtilbage
Et af de fedeste El Derbi´ i flere år. Trist den ikke blev vist på tv. Atletico tilbage til deres pindsvine bold, og pinlige opførsel indtil de skal jagte.

3 spillere skiller sig voldsomt ud:

Camavinga, fy for satan hvor er den knægt ved at udvikle sig til et monster

Militao viser bare igen igen at han er oppe blandt verdens Aller bedste stoppere

Også kan man jo kun tage hatten af for Ceballos og det hjerte han viser i det her. Han vil dø for trøjen, modsat visse andre.

Fortjent og dejlig sejr, selvom det blev 120
Skrevet af Venstrefodet fjols
Få nu smidt Cholo på porten. Jeg vil se Atlético spille offensiv fodbold. Ufatteligt, at de spiller bedst og flottest, da de er 10 mand…
Skrevet af realmadrid7
Forhåbentlig får Vinicius og Valverde fuldt ud pause i weekenden, de kunne de i den grad godt trænge til. Det hjælper ingen hvis de skal tvinges til at spille, når de tydeligvis er udkørte og elendige for tiden.
Man kan kun håbe, men med Ancelotti ville det være stort bare en af dem får det.
Skrevet af Slettet(381423232901)
Jeg vil se Atlético spille offensiv fodbold.


Er det nogensinde sket, de har spillet andet end destruktivt og defensivt?
Skrevet af casillas
El Derbi kan nogle gange få nogle stærke følelser frem, og i dag var ingen undtagelse. Fair nok de spiller en gang smadre fodbold, det er deres stil, men så vær i det mindste mænd nok til selv at kunne tage lidt.

Fremragende kamp af Camavinga efter han kom ned som back, vanvittigt mål af Rodrygo. Og få nu forlænget med Ceballos, det har han efterhånden fortjent.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af HaderFIFA
Vigtig sejr. Deligt at Vinicius fik betalt lidt igen til deres fans. Men hvor er det dog irriterende let at få chancer imod os. Det må virkelig være en af de fokuspunkter Ancelotti må kigge nærmere på! Men en sejr er en sejr. Som en anden skriver, dejligt at slukke deres sæson!
Skrevet af VLG
Tillykke og fortjent til Real men det må da være slut til sommer for Simeone, det her hold har så meget mere potientiale end at blive slået ud i Europa, være så lang bag første pladsen i ligaen og så blive slået forholdsvist nemt ud i copaen. Ville pynte på la liga at have atlectio tilbage i toppen og fodboldmæssigt flot
Skrevet af Stagger Lee
Den kunne Atletico godt have vundet, men de holdt op med at spille, efter de kom foran.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Humannxx
Camavinga bliver vild! Han er ved at finde sig til rette som starter og spillede en kanon kamp. Selv som back. Rodrygo og Ceballos gjorde super indhop. Hvis Ceballos kan finde sig til rette i rollen som indskifter, skal der bare forlænges!
Skrevet af Franke68
Fedt…salt i såret på dem at det akkurat var Vinicius der scorede til sidst
Skrevet af casillas
Jeg ville ikke være ked af det hvis de blev et midterhold igen med den spillestil og fanskare de har. Barca spiller i det mindste ordentligt fodbold, og dem ville man savne helt vildt, sådan har jeg det slet ikke med Atletico.

Jeg er i øvrigt uenig i at Vini fik betalt noget som helst tilbage til Atletis fans, han spiller i mine øjne en helt forfærdelig kamp
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af PeléGOAT
Sådan drengene.. Det er altid skønt at i gør en kold torsdag aften lidt sjovere! Camavinga er simpelthen ved at gå en dejlig og stor fremtid i møde. Han spiller virkelig god bold og tog opgaven som en mand idag. Vigtig sejr. Tror at det er ved at være tid at sige farvel til den gode Simeone og så få udnyttet den gode trup på en anden måde som Atl. Madrid besidder.
Hala Madrid
Skrevet af YouGottaPayTheTrollToll
RM leder stadig efter formen, men sejrene kommer igen. Specielt Valverde, Modric og Vini. Modric spillede sig dog op idag.

Camavinga har været bedste RM spiller de sidste kampe. Tror hans potientiale er meget højt.
Skrevet af Kemosabe-Kowl
@Squillaci Ja før Simone kom til Atl, var de kendt for deres offensive tilgang. Dengang Kun Aguero f.eks spillede for dem, var holdet virkelig underholende at se på.
Skrevet af realmadrid7
Jeg synes nu Atletico spillede godt de første par år med Simeone, med Falcao mv. Det var måske ikke flot offensiv fodbold, men det var på ingen måde destruktivt, blot utroligt stærke defensivt. Og ikke mindst var de virkelig stærke i Europa, vel kun Real der stoppede dem fra at vinde CL i 2 omgange.

Men Atletico er i de senere sæoner begyndt at have lidt for mange spillere der kan lidt af hvert, men uden at være den helt perfekte til én position. Eller rettere sagt er det vel her Simeone har fejlet, for det tyder på det er ham der omskoler dem (Saul, Koke, Llorente, Felix, Griezmann, Correa, Lemar, Carrasco, Witsel m.fl.). Oblak må efterhånden være den eneste spiller der i løbet af sæsonen ikke har spillet flere positioner.
Skrevet af Humannxx
Enig Realmadrid7. Virkelig et vanvittigt stærkt defensivt hold dengang.

Hvis man ikke har set Rodrygos mål skal man gøre sig selv den tjeneste. Sætter lige 4 mand, inden han prikker den ind. Bum et mål!
Skrevet af JuanitoMaravilla
Atletico har potentiale til meget mere, men de vil ikke fyre manden, der har fået klubben frem. Også hjælper det ikke, at han er en af de trænere, der tjener mest.

De spillede en god kamp, men de burde lære af Barca. For man skal i hvert fald nå at score to mål i sine gode perioder mod Real Madrid. Ellers kommer de hvide tilbage i slutningen af kampen.
annonce
0