Snak

Mere indhold efter annoncen

Rødt kort og forlænget spilletid da Real slog Atletico ud af Copa del Rey

tor 26. jan 22:34

Der var drama for alle pengene, da Real Madrid spillede sig videre i Copa del Rey med en 3-1-sejr over Atletico Madrid. Læs hele nyheden her
Camavinga beviser igen, at han er en fænomenal fodboldspiller!
Og Rodrygo... wauw!
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Man kan sige meget om rodrygo, men han scorer nogle vigtige mål indimellem.
Dejligt at slå den lille klub ud, og (formentligt) fratage dem deres sidste mulighed for trofæ i den her sæson
Et af de fedeste El Derbi´ i flere år. Trist den ikke blev vist på tv. Atletico tilbage til deres pindsvine bold, og pinlige opførsel indtil de skal jagte.

3 spillere skiller sig voldsomt ud:

Camavinga, fy for satan hvor er den knægt ved at udvikle sig til et monster

Militao viser bare igen igen at han er oppe blandt verdens Aller bedste stoppere

Også kan man jo kun tage hatten af for Ceballos og det hjerte han viser i det her. Han vil dø for trøjen, modsat visse andre.

Fortjent og dejlig sejr, selvom det blev 120
Få nu smidt Cholo på porten. Jeg vil se Atlético spille offensiv fodbold. Ufatteligt, at de spiller bedst og flottest, da de er 10 mand…
Forhåbentlig får Vinicius og Valverde fuldt ud pause i weekenden, de kunne de i den grad godt trænge til. Det hjælper ingen hvis de skal tvinges til at spille, når de tydeligvis er udkørte og elendige for tiden.
Man kan kun håbe, men med Ancelotti ville det være stort bare en af dem får det.
Jeg vil se Atlético spille offensiv fodbold.


Er det nogensinde sket, de har spillet andet end destruktivt og defensivt?
El Derbi kan nogle gange få nogle stærke følelser frem, og i dag var ingen undtagelse. Fair nok de spiller en gang smadre fodbold, det er deres stil, men så vær i det mindste mænd nok til selv at kunne tage lidt.

Fremragende kamp af Camavinga efter han kom ned som back, vanvittigt mål af Rodrygo. Og få nu forlænget med Ceballos, det har han efterhånden fortjent.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Vigtig sejr. Deligt at Vinicius fik betalt lidt igen til deres fans. Men hvor er det dog irriterende let at få chancer imod os. Det må virkelig være en af de fokuspunkter Ancelotti må kigge nærmere på! Men en sejr er en sejr. Som en anden skriver, dejligt at slukke deres sæson!
Tillykke og fortjent til Real men det må da være slut til sommer for Simeone, det her hold har så meget mere potientiale end at blive slået ud i Europa, være så lang bag første pladsen i ligaen og så blive slået forholdsvist nemt ud i copaen. Ville pynte på la liga at have atlectio tilbage i toppen og fodboldmæssigt flot
annonce