Snak

Mere indhold efter annoncen
Den kunne Atletico godt have vundet, men de holdt op med at spille, efter de kom foran.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Camavinga bliver vild! Han er ved at finde sig til rette som starter og spillede en kanon kamp. Selv som back. Rodrygo og Ceballos gjorde super indhop. Hvis Ceballos kan finde sig til rette i rollen som indskifter, skal der bare forlænges!
Fedt…salt i såret på dem at det akkurat var Vinicius der scorede til sidst
Jeg ville ikke være ked af det hvis de blev et midterhold igen med den spillestil og fanskare de har. Barca spiller i det mindste ordentligt fodbold, og dem ville man savne helt vildt, sådan har jeg det slet ikke med Atletico.

Jeg er i øvrigt uenig i at Vini fik betalt noget som helst tilbage til Atletis fans, han spiller i mine øjne en helt forfærdelig kamp
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Sådan drengene.. Det er altid skønt at i gør en kold torsdag aften lidt sjovere! Camavinga er simpelthen ved at gå en dejlig og stor fremtid i møde. Han spiller virkelig god bold og tog opgaven som en mand idag. Vigtig sejr. Tror at det er ved at være tid at sige farvel til den gode Simeone og så få udnyttet den gode trup på en anden måde som Atl. Madrid besidder.
Hala Madrid
RM leder stadig efter formen, men sejrene kommer igen. Specielt Valverde, Modric og Vini. Modric spillede sig dog op idag.

Camavinga har været bedste RM spiller de sidste kampe. Tror hans potientiale er meget højt.
@Squillaci Ja før Simone kom til Atl, var de kendt for deres offensive tilgang. Dengang Kun Aguero f.eks spillede for dem, var holdet virkelig underholende at se på.
Jeg synes nu Atletico spillede godt de første par år med Simeone, med Falcao mv. Det var måske ikke flot offensiv fodbold, men det var på ingen måde destruktivt, blot utroligt stærke defensivt. Og ikke mindst var de virkelig stærke i Europa, vel kun Real der stoppede dem fra at vinde CL i 2 omgange.

Men Atletico er i de senere sæoner begyndt at have lidt for mange spillere der kan lidt af hvert, men uden at være den helt perfekte til én position. Eller rettere sagt er det vel her Simeone har fejlet, for det tyder på det er ham der omskoler dem (Saul, Koke, Llorente, Felix, Griezmann, Correa, Lemar, Carrasco, Witsel m.fl.). Oblak må efterhånden være den eneste spiller der i løbet af sæsonen ikke har spillet flere positioner.
Enig Realmadrid7. Virkelig et vanvittigt stærkt defensivt hold dengang.

Hvis man ikke har set Rodrygos mål skal man gøre sig selv den tjeneste. Sætter lige 4 mand, inden han prikker den ind. Bum et mål!
Atletico har potentiale til meget mere, men de vil ikke fyre manden, der har fået klubben frem. Også hjælper det ikke, at han er en af de trænere, der tjener mest.

De spillede en god kamp, men de burde lære af Barca. For man skal i hvert fald nå at score to mål i sine gode perioder mod Real Madrid. Ellers kommer de hvide tilbage i slutningen af kampen.
annonce