Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor kan vi ikke få lov at se spansk fodbold på dansk tv??
Hvorfor skal man efterhånden have alle kanaler i hele verden blot for at kunne se en fodboldkamp indimellem???
Hvorfor bliver Premier League hypet så meget med flere timers optakt, når Crystal Palace møder Brentford, men en spansk pokalkamp mellem Real og Atletico er man nødt til at se med arabisk kommentator???
Hvad fanden foregår der....
Siempre Madrid!
I det mindste har de købt La Liga igen, så man slipper for det jammerlige Strive der havde rettighederne for få år siden. Synes egentlig dækningen af ligaen er udmærket nu, men Copa del Rey og Supercopa har de sparet væk i år åbenbart. Ligesom alt fra Frankrig. Det kan man synes er lidt nærigt ikke at kunne se (lovligt) når man betaler over 1000 kr. pr måned for streaming-tjenester udelukkende for at se den sport de har derinde.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Vanvittig kamp som Madrid mand! Man sad godt nok med en træls fornemmelse efter 1 halvleg, men de kom ud til 2 med en helt anderledes indstilling, fremragende - og fuldt fortjent videre avancement i mine øjne. Og Savic gjorde det jo bare nemmere med sin hjerneblødning.

Ceballos er lige præcis det der er brug for i de kampe hvor det hele bliver lidt tæt, der er han bare bedre til og agere dåseåbner end Kroos F.eks. Og Benzema med endnu en håbløs kamp til samlingen, men han scorer et vigtigt mål, så alt tilgivet!

Var det Mazraoui der på et tidspunkt skrev i en tråd at Camavinga var overvurderet, den kommentar klinger godt nok hult, av for en spiller han er ved og blive til! Og vildt han går ind og spiller bedre på VB end Mendy gjorde, inden han blev skadet.

Hvor blev kampen vist?
Atletico spiller smukt fodbold, spillerne og tilskuererne har passion og de kæmper med hjertet for klubben og El Cholo. Men enig i at El Cholo skulle have få mere ud af de sidste par års virkelig gode trupper.
Hvor blev kampen vist?

Ingen steder. Ingen danske kanaler har rettighederne til Copa del Rey.
Ja måske har Atleticos fans hjerte, men hjerne er der ikke meget af. Først racismen og nu den dukke.. Det er håbløst
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Nemmeste penge i verden. :-)

R Madrid har bare taget på Atl Madrid, og har de haft de sidste mange år.

Og igen igen beviser R Madrid bare at de er verdens bedste hold til at komme tilbage i slutfasen af kampen og vende det til sejr.

Kan ikke mindes et hold som har været i stand til det i sådan en grad og så ofte.

Surt som barca fan, da jeg vægter R madrid som et meget bedre hold, og dermed mere vanskeligt at slå i en eventuel semi/finale.

Men for at vinde skal man jo kunne slå alle. :-)
Skønt med en varm kommentar fra en Barcelona fan, crn85 :D

Til det vil jeg gerne tilføje at jeg personligt er lidt nervøs for hvordan Barcelona er begyndt at spille fodbold, men det er jo kun dejligt for os som er fan af de to klubber - håber vi kan få de gamle tider igen!
Jamen jeg er så enig, PéleGOAT :-)
Altid super rart at der findes folk der kan se lidt udover sin egen farvet side og komme med relevante emner og debatter. Havde aldrig troet jeg skulle sige det, men han virker sku fin ham crn85, på trods af han holder med rivalerne (spøg til side) :)
annonce