Snak

Mere indhold efter annoncen
@Mathews
At du får dette forum til at omhandle Liverpools tabte kamp i stedet for selve Inter-Real Madrid... ja, det er sølle og viser hvor ´ramt´ du er!

OT: Håbede at Inter kunne vise lidt i denne kamp, men nej. Contes hold er virkelig ikke særlig gode denne sæson. Håber for holdet - og i særdeleshed Eriksen - at de får en ny træner.
AaB - hele Nordjyllands hold Tottenham Hotspur - Come on You Spurs! Barcelona - Més que un club
Allegri skal være meget velkommen . Tror alle kan sr, at der ikke er nogen gejst på det hold under conte. Og som flere er inde på, så er man gået tilbage ift sidste sæson.
Som RM fan var det en rigtig fed kamp, der var totalt kontrol på forsvaret og Lukako fik vel intet i går.
Hvad angår straffet havde jeg nok ikke være alt for sur om det var blevet dømt, men hvad skal dommeren gøre i situationen?
Han bliver omringet af 10 Interspillere selv om reglen er at de skal være 2 meter fra dommeren, Vidal fatter ikke vinket med det gule og HELT op i ansiktet på dommeren og puste sig op som den idiot han er (hader den mand). Det er klart at der er rødt, og det er vel så den, ingen normal dommer vil kigge på VAR efter at være blevet overfaldt af en spiller. Håber og forventer faktisk at der kommer et efterspille på Vidal, straff fra UEFA of en fyreseddel sammen med Konte.
Real Madrid siden 2003
Det sagt så synes jeg satme også det er en ringe dommerpræstation at være så nærtagende at hive det andet gule kort op 5 sekunder efter det første.

Det er det eneste rigtige. Man ved ikke hvad Vidal har sagt, men så aggresiv en opførsel SKAL give rødt kort og endda også udløse en endnu længere karantæne.

Synes det andet kort bude være direkte rødt og ikke gult nr. 2
Mathew er bare en dårlig taber - kort og godt! Liverpool blev kørt ud af banen på røv og albuer og det havde et par ekstra startere ikke kunne ændre på. Der skete intet da de kom på banen. Liverpool havde ikke en eneste stor chance.
Mathews har altid virket enormt bitter og forsmået.
Der kan ikke være nogen tvivl om at Vidal får en forlænget straf så snart UEFA går ind i sagen.

Derudover skal det siges at VAR rent faktisk kiggede begge situationer igennem og dømte korrekt i begge situationer. Der er intet at komme efter. Vidal tog simpelthen bare fejl.
Jeg har intet imod Liverpool, der er et rigtig godt hold, men nogle af deres fans er tåkrummende pinlige. Atalanta slog Liverpools førstehold - hverken b eller c. De stiller med et halvt hold af normalle startere og sender senere de sidste 2-3 på banen. Og hvad så? Det gør mange hold tit. Var Atalanta i stærkeste opstilling? Øhh, nej vel. De manglede også nogle. I er en flok dårlige tabere, hvis rønnebær, der er sure.
Mathew er en bitter mand.
Rettelse:

Så du er sikker på hvad han fik det første gule for?

Nogle mener det var for film nemlig, og jeg kunne heller ikke se ham brokke sig mere end de andre på det tidspunkt, så undrede mig over det var lige ham der fik det.
Fandreastico ... så du så ham ikke pumpe sig agressivt op til dommeren, stirre vildt på ham fra 10cm afstand?

Det skal give forlænget karantæne.
annonce