Snak

Mere indhold efter annoncen

Rømer: Vi har en masse at snakke om

søn 1. okt 2017
Både Marcel Rømer og cheftræner Claus Nørgaard erkender, at SønderjyskE skal stramme sig an efter nu syv kampe uden sejr i Superligaen.

Læs hele nyheden her
Sorry Claus N - Du er ikke den rigtige træner for SE, håber der er en VOKSEN i SE der tør tage den rigtige beslutning....FYR
Claus N. NU!
Helt enig. Det er tide til at skifte nu..
Sønderjyderne virker totalt handlingslammede på alle parametre - måske skulle man overveje en ledertype, der satser på de gamle dyder: 110 % stålsat indsats fra start til slut. Det, man så i Brøndby i dag, var begrædeligt, så er det sagt !!
Hvem skulle så ind som ny træner?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Er Lønstrup en mulighed fra nytår?
I dag (og i fredags i Randers) så man forskellen på, hvad en dårlig og en god træner betyder for et superliga hold.
3 point i Randers
0 point i Brøndby
Det er ikke kun et spørgsmål, om at der er en masse at snakke om. Nogle trænere kan bare ikke formidle/kommunikere. Når man så samtidig heller ikke er en indpisker type, så er det jo helt galt.
I øvrigt utroligt at man i en så vigtig kamp i Brøndby stiller med en central midtbane spiller (Viktor Ekani), som virker yderst uskolet.Sådanne beslutninger falder jo 100% tilbage på træneren og så kan man snakke herfra og til nytår.
SE´s forrige træner Jakob M. var outstanding dygtig og lagde hele fundamentet, som SE´s nye træner er godt i gang med at smadre totalt.
annonce