Snak

Mere indhold efter annoncen

Rømer: Vi har en masse at snakke om

Skrevet af bold
søn 1. okt 2017
Både Marcel Rømer og cheftræner Claus Nørgaard erkender, at SønderjyskE skal stramme sig an efter nu syv kampe uden sejr i Superligaen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(231433231803)
Sorry Claus N - Du er ikke den rigtige træner for SE, håber der er en VOKSEN i SE der tør tage den rigtige beslutning....FYR
Claus N. NU!
Skrevet af spinningmand
Helt enig. Det er tide til at skifte nu..
Skrevet af Klåge-Åge
Sønderjyderne virker totalt handlingslammede på alle parametre - måske skulle man overveje en ledertype, der satser på de gamle dyder: 110 % stålsat indsats fra start til slut. Det, man så i Brøndby i dag, var begrædeligt, så er det sagt !!
Skrevet af Alle Achtung
Hvem skulle så ind som ny træner?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af SEback
Er Lønstrup en mulighed fra nytår?
Skrevet af GOGogGOKKEsyd
I dag (og i fredags i Randers) så man forskellen på, hvad en dårlig og en god træner betyder for et superliga hold.
3 point i Randers
0 point i Brøndby
Det er ikke kun et spørgsmål, om at der er en masse at snakke om. Nogle trænere kan bare ikke formidle/kommunikere. Når man så samtidig heller ikke er en indpisker type, så er det jo helt galt.
I øvrigt utroligt at man i en så vigtig kamp i Brøndby stiller med en central midtbane spiller (Viktor Ekani), som virker yderst uskolet.Sådanne beslutninger falder jo 100% tilbage på træneren og så kan man snakke herfra og til nytår.
SE´s forrige træner Jakob M. var outstanding dygtig og lagde hele fundamentet, som SE´s nye træner er godt i gang med at smadre totalt.
annonce
0