Snak

Mere indhold efter annoncen

Rørt Solskjær: Har ikke vænnet mig til det

Skrevet af bold
ons 26. dec 2018
Ole Gunnar Solskjær var rørt over at være tilbage på Old Trafford, og han roser David de Gea og Paul Pogba efter Manchester Uniteds 3-1-sejr over Huddersfield.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Clemme_
Meget er forberedt med OGS. Bedre presspil, lang mere løb uden bold og en langt større gejst.

Men der er stadig mangler på det hold. For mange sjuskede afleveringer og sjusket opdækning.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Slettet(101921202903)
Meget enig men alligevel små skridt i den rigtige retning men der mangler da stadig noget men Rom blev ik bygget på en dag og lad os fokusere på det positive og det er de 3 point.
Skrevet af floppyboot
Så snart i møder et hold der er højere rangeret end nr. 17, så kommer I nok ned på jorden igen.
Skrevet af armand
det er rigtig heldigt for solskjaer at det starter på det tidspunkt, det gør. mou havde jo nok også fået 6 point ud af de 2 kampe der.

jeg tror solskjaer skal skrue ned for ydmygheden, den lille dreng i en slik butik retorikken er ikke stor-klubs mentalitet. Det kan ende med at forstærke en følelse af at han ikke hører til i en klub af uniteds størrelse, uanset hvor mange point han så laver sæsonen ud.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Beck
Mou havde måske også fået 6 point.
Men humøret havde ikke været så højt.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af Celestino
Solskjær er en kærkommen mand efter den sorte depression. Jeg holder ikke med Man U overhovedet, men de har mange spillere, som jeg godt kan lide. Og dem vil jeg helst se spille godt og være glade.
Fodbolddiskussion er sjovest, når man snakker eller skriver ordentligt til hinanden.
Skrevet af Snigskytten
Du sød floppyboot. Sad jeg ved siden af dig, havde du fået en krammer... ae ae :)
Moral er godt.....
Skrevet af Mrbertelsen
Nu er han jo også kun vikar frem til sommer, og hvordan skulle det forstærke at han ikke hører til ? Selvfølgelig må han da være ydmyg.. han viser glæde ved opgaven og har kompetente folk omkring sig...
United!
Skrevet af TheUnitedWay
Ydmyghed er noget truppen har manglet og det er noget af det Solskjær tager med og bringer til spillerne. Ud over gejst, løbevillighed og ærgerrighed.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af armand
jeg synes han skal holde muligheden åben for at gå efter det, skulle det (lidt) usandsynlige ske at de ligger til det, til sommer.

det ved molde også godt, at hvis de bare så meget som flagrer med en 1 årig forlængelse, så er han tabt territorie.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af BBhveps
det er rigtig heldigt for solskjaer at det starter på det tidspunkt, det gør. mou havde jo nok også fået 6 point ud af de 2 kampe der.


Det er jeg ikke sikker på, at Mourinho havde. Vi har jo set, at det blev til 2-2 ude mod Southampton og 0-0 hjemme mod Crystal Palace under Mourinho. 2 kampe, der burde være endt med 6 point, men blot gav 2.

Under OGS er spilleglæden tilbage, og ja så ved jeg godt, at der er mod Cardiff og Huddersfield, men synes alligevel, at man kan se en klar forbedring i forhold til mange kampe under Mourinho.
Hvepsen er en effektiv jæger og kan stikke i en uendelighed.
annonce
0