Snak

Mere indhold efter annoncen

Rösler: Manglende VAR-indgreb kostede dyrt

Skrevet af bold
søn 17. jul 19:32

Uwe Rösler langer ud efter VAR og mener, at AGF blev snydt for et soleklart straffespark mod Brøndby.Læs hele nyheden her
Skrevet af Toon Toon!
Det er jo problemet efterhånden, vi ønsker st bruge VAR så lidt som muligt.

Jeg ville ønske vi brugte VAR noget mere - feks i en 80/20 situation som straffesparket. Der er straffespark som er soleklare, 100% straffespark, og der var denne nok ikke. Men ja, i 8 eller 9 tilfælde ud af 10 ville dommerne dømme den ved et objektivt gennemsyn. Jeg ser gerne man benytter VAR mere, så den i dag var blevet kigget igennem.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af LurenDrejer
Klokkeklart straffe, ligesom skubbet på kvistgaarden…
Dog er den rosted laver ikke til at tage fejl af, rystende VAR rummet ikke giver straffe på den - sagt af en Brøndby fan.

Elendigt dommer arbejde, atter engang fra putros..
Skrevet af Zoaktree
Onside har lige vist ny kameravinkel. Der er ikke straffe. Troede jeg der var, men Putros dømmer faktisk korrekt her.
Skrevet af TheUnitedWay
Stop nu det var skulder mod skulder og ikke i nærheden af den forseelse som bliver lavet på Anderson.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Paolo Rossi
Jeg troede også at GF blev snydt, men fra den nye kameravinkel er det tydeligt at se, at Andersson faktisk er den der “sparker” til Rosteds ben. Det var en pinlig omgang film, og gult kort var helt på sin plads. Fremragende dommerarbejde.
Skrevet af Grinbold
Tydelig fra onsides vinkel at der ikke er straffe mod Andersson, han sparker selv ind på Brøndby-spillere fod. Rigtig dømt, gult kort kan forsvares for det ligner han søger den
Skrevet af Venstrefodet fjols
Ufatteligt hvad en anden vinkel kan gøre. Klokkeklar film. Det lignede ellers det tydeligste straffe i verden. At man skal rose Putros er næsten ubegribeligt, men det er eddersparkme godt set.
Skrevet af Jaaja8000
Så skulle de måske tage at smide den vinkel de bruger ud til folket, så deres seere ikke sidder og fatter en klap af hvad der foregår. Det er helt håbløst i sig selv og ødelægger hele oplevelsen.
Skrevet af ZnapZ
Det er en sjov debat. Men hvis VAR har haft den vinkel man så på Onside, så er der klart ikke straffe. Hvordan dommeren ser det er en anden sag. Men korrekt dømt og korrekt at VAR ikke var inde over det.
---------------------------------------------------------- Håber på dansk succes i Europa
Skrevet af Færingen78
Det er sgu godt dommerarbejde
Skrevet af Pipsen67
TheUnitedWay - så må Kvistgårdens skulder sidde på ryggen :-) Men det er ikke et klokkeklart straffe, men kunne sagtens dømmes. I øvrigt godt set af Putros omkring Andersons højre ben der svingede ind i Rosteds ben - og sjovt at høre Anderson sige at Rosted tager hans venstre ben :-)
Skrevet af Rm4life
Putros elsker at være i fokus.
Skrevet af tossegod
Og hvor er det skønt, at VAR i superligaen er blevet nedtonet sådan. Pludselig er det sjovt at se fodbold igen
Skrevet af Toon Toon!
Selv med den nye vinkel er der da straffe? Rosted rammer jo Andersson allerførst, og ja, derefter spræller Anderssons ben mod Rosted?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af BoroDane
Nej Uwe. Elendig forberedelse kostede dyrt. Shit en ringe første halvleg. Spillerne var slet ikke klar og totalt overmatchet af Brøndby. Det er en kæmpe ommer, Uwe. Patrick Mortensen er helt færdig på superliganiveau.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af bruger 142206
Hvorfor er det mon at der som regel er noget galt med dommeren, VAR etc...når AGF taber.
Skrevet af Michelino
Det er klart to dommerfejl - straffe på både Andersson og Kvistgården af hvad jeg har lært på dommerkursus.
Til gengæld havde det været tyveri, hvis AGF havde fået point med fra Brøndby i dag. Jesper Hansen var bedste AGF mand.
Skrevet af Mac2907
Rettelse: fokus er blevet fjernet fra et AGF-forsvar der blev fuldstændig udstillet. Et ordinært BIF-hold tilspillede sig en kaskade af store chancer. Så spar os andre for de billige pseudo-forklaringer……
Skrevet af Cantessier
Men så mange glemmer, at man også skal score på et evt. straffespark. Det kunne have vendt kampen, hvis det var dømt og man scorede.
Kun Brøndby IF
annonce
0