Snak

Mere indhold efter annoncen

Racistisk Chelsea-fan er blevet anholdt

tir 24. dec 2019

Sky Sports og BBC skriver, at en Chelsea-fan er blevet anholdt for at have opført sig racistisk over for Tottenhams Heung-min Son.Læs hele nyheden her
Det er godt man får vist nogle eksempler på, hvordan man kan komme den her slags til livs.
Det lyder dog til at være et kæmpe arbejde, men det er helt sikkert vejen frem.
Enig. I øvrigt blev anholdelsen tilsyneladende initieret af andre Chelsea-fans omkring ham. Hatten af for det.
Sådan en kæmpe idiot - livstidskarantæne til ham tak
Nisi Dominus Frustra ...
Stærkt når fans angiver sine egne og tager afstand sådan noget svineri.

Når Tottenhams videoovervågning kan finde en Chelsea fan bør der også være en god chance for at finde de tosser der angreb Rüdiger
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Det viser meget godt at racisme på stadions ikke har noget med klubfarver at gøre, men er et udbredt problem på tværs af stadions. Det kan være at det segment af Chelsea-fans som på sociale medier (og her) var meget hurtige til at stemple Tottenhams fans som racister, lige skulle trække vejret en ekstra gang - næste gang.

Flot af Chelsea-fansne udpegede synderen. Stor respekt. Lad os håbe at de(n) skyldige i Rudiger-situationen også findes men nok lidt svært, hvis vedkommende har trukket et halstørklæde op for munden el. lign.

Jeg synes i øvrigt at det er rigtig fint at der bliver sat fokus på de her ting, men jeg synes også det er en lille smule ærgerligt at de her racismesager ender med at tage al fokus fra selve kampene. Der sidder 60.000 glade mennesker på stadion som elsker fodbold og så skal vi allesammen trækkes med en meget lille håndfuld menneskers dumheder. Jeg ved ikke hvad man skal gøre ved det, men der er noget selvmodsigende i at give idioterne så meget opmærksomhed i medierne.
Meget enig Der Grune - den slags har desværre tendens til at fjerne fokus fra alt det gode som foregår ... men det kan ikke ties ihjel desværre
Nisi Dominus Frustra ...
men det kan ikke ties ihjel desværre

Og på den vis bliver Chelseas fans så også et prime eksempel på hvordan man bør deale med problemet. Meget flot og trods alt et positivt takeaway fra en kedelig situation.
I øvrigt. Hvis nogen af jer har hørt ´That Peter Crouch Podcast´, så fortæller han om, hvordan det har påvirket ham at blive skreget ´FREAK´ af på stadions rundt omkring i England med henvisning til hans lidt anderledes fysik. Der er også flere lyttere der skriver ind med undskyldning i kølvandet på det afsnit (tror det er i midten af sæson 1). Jeg sidestiller det ikke med racisme, men spørgsmålet er hvor grænsen går ift. hvad der er rimeligt at råbe efter fodboldspillere.

Bortset fra det: Hvis man ikke har hørt Crouchy´s podcast, så er det satme med at komme i gang. Der er nogle helt fantastiske historier imellem og mange timers god lytning med en af moderne fodbolds (efter min mening) allerstørste personligheder.

https://www.bbc.co.uk/programmes/p06kyljg/episodes/downloads

Glædelig jul.
Meget enig Grune. Det er ikke et problem, der kan møntes på en klub og lige på det punkt skal Chelsea-fans nok ikke hoppe op på en høj hest, da vi desværre har nogle af de værste.

En af grundene til at videoovervågningen relativt let kunne identificere Chelsea-fanen er fordi han blev udpeget og taget til stewards. Det er noget sværere at finde en person ud af de mange tusinde man kan se på overvågningen. Det er også derfor Spurs har bedt offentligheden om hjælp. Der er der så nogle Spurs-fans, der har trådt frem og rapporteret, så forhåbentlig findes synderen/synderne hurtigt. Cadeau til alle de fans, der står frem.

Edit: og glædelig jul :)
We know what we are
Der Grüne
Er der virkelig nogle Chelsea fans herinde som har kaldt Tottenham som klub for racister? Det lyder næsten for tåbeligt til at være sandt. Hvis ikke, så er det satme dumt specielt når Chelsea selv har oplevet det flere gange. Racisme er ikke bare et klub problem men et udbredt problem, det kan ske hos alle, som du også skriver.
annonce