Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeps, men han er så også blevet bannet.

Anyways, Søndag var ikke en god dag for nogen Spurs-fan, hverken på eller uden for banen.
Stærkt når fans angiver sine egne og tager afstand sådan noget svineri.


Den selvjustits burde vi også have herhjemme i visse klubber.
Gratis sæson kort til de der udpeger idioterne ville være fint. Det kræver trods alt lidt nosser.
Men det er eneste vej frem.
Ja Djangdjang det ville være skide fedt hvis de danska fan´s turde/ville angive volds og hærværksmænd. Men det tør de skide bangebukse desværre ikke.
Fodbolden har udviklet sig til en ludersport i dansen om Guldkalven. Klubberne er blevet som narkoluderen der vil gøre alt for et fix. Og fansene er reduceret til kunder i butikken.
Jeg kan simpelthen ikke finde det artiklen.
Hvad har denne person gjort eller sagt imod Son?

Det er svært at have en holdning til sagen, hvis man ikke ved hvad der er sket. Jeg formoder, at flere der kommenterer herinde, kender lidt mere til sagen end hvad denne nyhed beskriver - så det ville være prisværdigt med en dybere forklaring. Tak :)
Jeg synes i øvrigt at det er rigtig fint at der bliver sat fokus på de her ting, men jeg synes også det er en lille smule ærgerligt at de her racismesager ender med at tage al fokus fra selve kampene. Der sidder 60.000 glade mennesker på stadion som elsker fodbold og så skal vi allesammen trækkes med en meget lille håndfuld menneskers dumheder. Jeg ved ikke hvad man skal gøre ved det, men der er noget selvmodsigende i at give idioterne så meget opmærksomhed i medierne.


Uden tvivl og enig.Tror også det handler om, at man efterhånden er ved at finde nogle metoder og man i starten selvfølgelig gør folk opmærksomme på det. På sigt skulle det gerne blive ren rutine og noget der foregår i kulisserne.
Ja Djangdjang det ville være skide fedt hvis de danska fan´s turde/ville angive volds og hærværksmænd. Men det tør de skide bangebukse desværre ikke


Lækker fordomsfuld kommentar i en tråd, hvor der debatteres racisme og diskrimination :-(
Absurd at man kan blive anholdt for at have forkerte holdninger. Afskaf dog racismeparagraffen, der på alle måder er ligeså latterlig som blasfemiparagraffen. Hvad bliver det næste... tankepoliti?
Frit Danmark
Det er ikke altid cool at være kontrær.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Fuld forståelse for at fans bliver udelukket af klubben, men jeg forstår ingenting af at man kan blive anholdt af myndighederne for racistiske ytringer?
annonce