Snak

Mere indhold efter annoncen

Rajovic sagde nej til SL-klubber: Økonomi spillede ind - plan var vigtigere

Skrevet af bold
tor 22. dec 10:47

Mileta Rajovic har valgt at skifte fra Næstved til Allsvenskan-klubben Kalmar FF på trods af interesse fra Superligaen. Han siger til bold.dk, at planen var vigtigst for ham, men økonomien spillede ind. Læs hele nyheden her
Skrevet af Florafobi
Spændende om det var simpel geografi -
Tvivlsomt talent -
Eller sov Randers timen -

Siden Rajovic endte på Sjælland.

Uanset hvad, spændende udvikling, og ikke mindst bliver det interessant og følge ham hinsidan.

???
Skrevet af Sofatræneren
Randers har prøvet med flere talenter fra Sjælland og mig bekendt er hovedparten hvis ikke alle rejst hjem igen.

Tror også at kulturforskellen kan være lidt stor for en knægt på 16-19 år fra Sjælland/København.
Skrevet af H O fodbold
Da han startede i Næstved , var det ren lort .. Han var hele tiden , lige det halve sekund for sent på den .. Jeg havde i hvertfald ikke fidus , til ham .. Men er da glad for , at jeg tog fejl ..
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
Skrevet af Sydsjællands-Stolthed
Fra første kamp i Næstved var det ret tydeligt at han havde det der angriber dna i sig, men han var vel nok en ret usleben diamant som lige manglede det sidste for at være helt god nok.
Det fik han så bygget på og det er så fortjent at han får chancen for at prøve sig selv af på en højere hylde og i udlandet.
Rajovic mangler lidt i det opbyggende spil for at være rigtig god synes jeg. Han ved hvor målet står, han sparker godt med begge ben og så har han en fysik de fleste forsvarsspillere ikke kan hamle op med. Men han er ikke helt god nok til at at brede spillet ud og være til gavn for hans holdkammerater. Kan han forbedre det, så tror jeg helt klart han kan brænde Allsvenskan af.
annonce
0