Snak

Mere indhold efter annoncen

Rajovic satte en stopper for Helsingør-stime

Skrevet af bold
fre 16. sep 18:53

Mileta Rajovic scorede to mål for Næstved BK i 2-1-sejren over FC Helsingør i NordicBet Ligaen og stoppede dermed hjemmeholdets sejrsstime.Læs hele nyheden her
Skrevet af Hougaard64
💚💚💚
Skrevet af LFC forever
Bold jeg tror ikke lige Daniel Agger spiller for NÆSTVED. Tror i mener Mads Agger
Skrevet af Technodrome1987
“Næstved lurede på omstillinger, og Daniel Agger var tæt på at lukke kampen i slutminutterne, men en svag afslutning blev reddet sikkert.”

Daniel Agger er nu træner for rivalerne fra 4600, der menes selvfølgelig Mads Agger.

Smuk indsats af Næstved. Gal en defensiv de viser her. Og Mileta-showet var kampens højdepunkt.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Daniel Agger? Virkelig. Så tror jeg I har været igang med kloning på mennesker, da han ikke kan være på Amager og i Helsingør på samme tid.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af kimjen
Sådan Næstved.
👍
kimjen
Skrevet af mansemand
"Næstved lurede på omstillinger, og Daniel Agger var tæt på at lukke kampen i slutminutterne, "
breaking news en fredag aften..
Peter Bonde effekten...
Skrevet af KJ11
Helt tosset kamp. Lignede en grøn røvfuld i 35 minutter, og så laver Rajovic to vaskeægte 9’er kasser og vender kampen på hovedet. Scoringen til 2 1 er jo langt over 1. divisionsniveau. Vanvittigt hakket ind.
Gad vide om Norske Inge sidder i Nordens Paris og overvejer et sneaky 10-15 millioners bud i næstkommende transfervindue 😂
https://www.youtube.com/watch?v=jYnC2l1MsfI
Skrevet af Slettet(021211222109)
Fedt Peter Bonde har fået overtalt Daniel Agger til at genoptage karrieren, det skal nok blive godt
Skrevet af KJ11
Seriøst gutter? 5 kommentarer om Agger bøffen? Nyd I hellere topplaceringen, Rajovic’s hammer og de søde, søde, ekstremt søde 17 point ned til Ahmed Hassan og Lollands drenge efter kun 10 spillerunder.
https://www.youtube.com/watch?v=jYnC2l1MsfI
Skrevet af esmand
Bold jeg tror ikke lige Daniel Agger spiller for NÆSTVED. Tror i mener Mads Agger


Var det så heller ikke assistenttræner, Ulrik Balling, som man så i billedet på et tidspunkt og som kommentatoren sagde, det var ...?

For mig lignede det også mere assistenttræner Kenneth Gangsted og det passer jo også bedre med, at Balling stoppede i den stilling i sommerpausen.
Fodbold skal spilles med indersiden - både indersiden af foden og indersiden af hovedet ... Medkommentator Benny Johansen under kampen Roskilde - Næstved 9. okt. 2011 Næstved - Liverpool - Næstved - Leverkusen - Næstved - Barcelona ... og Næstved
Skrevet af SP1954
Rajovic er en super striker...FORZA De Grønne!!
Skrevet af nielsjak
"Mads Agger var tæt på at lukke kampen i slutminutterne, men en svag afslutning blev reddet sikkert."

Altså, som jeg så det, var det en udmærket afslutning fra Mads Agger, han forsøgte at score højt i målet, og kun en reflekshånds-redning fra Helsingørs målmand forhindrede et mål til 1-3.
Skrevet af nielsjak
Næstveds har nu spillet 24 turneringskampe i træk med kun et enkelt nederlag, 14 kampe i 2. div. og nu 10 kampe i Nordic Bet-ligaen, en helt utrolig stabilitet, så en Top 6-placering burde være indenfor rækkevidde, når sæsonen deles i to halvdele.
Skrevet af Grøn af misundelse
nielsjak:. Der er lang vej endnu, men det ser bestemt godt ud, minder lidt om sidst vi rykkede op med Hemmingsen som træner
annonce
0