Snak

Mere indhold efter annoncen

Ralf Rangnick afviser Schalke 04

lør 20. mar 2021

Ralf Rangnick har længe været sat i forbindelse med jobbet som sportsdirektør i Schalke 04, men det har han lørdag afvist i en pressemeddelelse. Læs hele nyheden her
Det står efterhånden skidt til i Schalke. Selv trænerne siger nej til klubben. Det kan bane vej for Zorniger, men muligheden for at sikre overlevelse er minimal. Det kancvære en deal-breaker for ham.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Kan godt lide Zorniger, men hvad skal han gøre? Det er bestemt ikke givet, at de kommer retur foreløbeligt. Se HSV. Schalke er i en noget skrøbeligere forfatning.
EL MAS GRANDE!
Det er netop pointen. At Schalke ikke har et projekt som siger ham noget, og at udsigten til 1. Bundesliga er lang. Og det er faktisk overraskende at det først sker nu med tanke på, at ledelsen i Schalke i lang tid har været ringe.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Nu kender jeg ikke så meget til ham Rangnick, men hvorfor er det der er så meget hype om ham? Hvad er det der gør ham så fantastisk? Han har været sat i forbindelse med AC Milan og Chelsea inden for det seneste års tid også
Vejle Boldklub - fem danske mesterskaber AS Roma - tre scudettoer FC Barcelona - 26 mesterskaber Og få så Radja Nainggolan tilbage til Roma
Redbullbrøndby:

Rangnick er manden bag Redbull Salzburg, Leipzig og Liefering og hele deres talentsystem som ejes af Redbull. derudover er han også en af de hovedansvarlige for talentsystemet i det tyske fodboldforbund. giv ham 10 år i en klub og lidt penge, så kan han forvandle lort til guld. han er sammen med Jurgen Klopp, den som få det meste ud af det mindste. han er ultravigtig i ethvert holds opbygning. om han er en klasse manager ved jeg ikke. jeg tror måske det er bedst at den mand styrer setuppet i klubben, sportsdirektør måske.
Bauns Brevkasse
annonce