Snak

Mere indhold efter annoncen

Ramos: Godt tegn med Real-folk på årets hold

tir 24. sep 2019

Real Madrid-anfører Sergio Ramos tager det som et godt tegn, at Real Madrid har tre spillere på årets hold trods en skuffende sidste sæson. Læs hele nyheden her
Det er da ihvertfald et tegn på at dem der stemmer ser for lidt fodbold, eller læner sig for meget op af spillernes præstationer i tidligere sæsoner.

Modric og Marcelo har i store dele af sidste sæson været langt under deres normale niveau.

De burde ikke have været med på holdet. Benzema derimod kunne sagtens have været en bobler i angrebet.

Til grin da Real Madrid floppede for fuld musik.
Men de afstemninger er popularitets afstemninger, så de kan ikke regnes for alverden.
Jeg ville gerne se årets hold, og spiller, hvis Tøffe og de andre havde valgt det.
Hvad skal manden ellers sige? Skan han sige det er pinligt at 3 real spiller udvalgt??
For det er i hvert fald pinligt for selve FIFA og Award uddelingen og viser at disse titler intet betyder i forhold til fodboldmæssig præstationer. Men desværre for fodbold er det netop disse trofæer man vil se tilbage på i fremtiden, ligemeget om det er fortjent eller ufortjent. Til den tid er den diskussion glemt.
Marcelo er en af de bedste venstrebacks i verden, og Modric ligeså som midtbanespiller. De viste det bare på ingen måde sidste sæson, langtfra, og bør derfor ikke være i nærheden af årets hold. Det samme kunne der måske argumenteres for med Hazard og Ramos
Barca
Holdet bliver sat ud fra hele 2018-kalenderåret. At folk herinde på bold.dk så bedømmer ud fra 2018-19 sæsonen, siger lidt omkring det faglige niveau.

VM 2018 med en Modric i verdensklasse - en Ronaldo, der var flyvende (særligt demonstreret mod Spanien), en Mbappe, der fik sat sit aftryk ved et VM osv.

Lad os nu ikke sænke niveauet herinde til samme niveau som nationen. Alle valg kan forsvares og er heldigvis valgt ud fra nogle, der forstår vurderingspunkterne :)
Holdet bliver sat ud fra hele 2018-kalenderåret. At folk herinde på bold.dk så bedømmer ud fra 2018-19 sæsonen, siger lidt omkring det faglige niveau.


Hvad snakker du om? Der bedømmes jo netop udfra 2018-19 sæsonen og ikke kalenderåret 2018.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/the-best-real-madrid-dominerer-aarets-hold/


Holdet er sat på baggrund af 2018/19-sæsonen, og de 11 spillere findes via en afstemning blandt medlemmerne i FIFPro – den globale spillerforening for professionelle aktører.


Du skriver at vi ikke skal sænke niveauet, men du er den eneste der grundlæggende ikke har fattet hvad det drejer sig om, kæft et selvmål.
Kæft en parodi at der overhovedet er nogen med
annonce