Snak

Mere indhold efter annoncen

Ramos: Håber Messi vinder Ballon d'Or

man 29. nov 2021

Sergio Ramos hepper naturligvis på Lionel Messi til mandagens Ballon d'Or-uddeling. Han er i god form og er helt unik, siger den tidligere Real Madrid-spiller.Læs hele nyheden her
Det ville være skandaløst, om Messi igen vinder ballonen.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Han udtaler blot, at han altid vil bakke sine holdkammerater op. Ikke at han synes, at han fortjener den. Stor forskel.

Enig, Tom Wanks, men det er desværre nok rigtigt. Han har haft en god Copa, mens Lewa mister den fordi Polen var ringe til EM.
Tom

nu skal du tænke på ballon d´Or er baseret på før tiden i PSG hvor Messi laver 30+ mål med 20+ Assist i sidste sæson.

(Lad mig redigere) havde glemt landshold med landsholdet havde Messi sidste sæson 43 mål og 23 assist. Det er satme en vild sæson.
Det der taler for Messi er Bedre stats i CL og vinder af Copa America

Lewandowski med landsholdet 56 mål og 18 Assist.
Mindst ligeså vild endda lidt Bedre!!
Det der taler for Lewan, var den generelle bedre Stats sæson med nogle flere mål.


Selvfølgelig er de tal ikke udelukkende det der bestemmer vinderen, men de beviser da godtnok at Messi og Lewandowski, burde være de eneste 2 seriøse kandidater.


Det er bare så forkert at læse... Ramos bakker Messi op om Ballonen.

Med tanke på den periode som prisen dækker over, og at internationale titler vel nogenlunde er sammenligneligt med en CL, samt at Messi bare ER den bedste... helt fair han vinder... Men Lewandowski blev dog snydt sidste år, og har i den grad bevidst igen, at han er blandt de bedste... også fair hvis han vinder
Barca
Hvem som har vunnet hva skal da selvfølgelig ikke spille noen rolle... om Argentina vinner eller taper Copa-finalen 5-4 på straffespark skal avgjøre om Messi vinner Gullballen? Hvis spillere vinner titler, er det derimot et tegn på at de trolig har spilt godt, men titler i seg selv bør være likegyldig, da dette er en individuell pris.

Så lenge ikke Benzema får den, er det greit for meg. Tipper det blir Messi, men synes kanskje Lewandowski fortjener den bitte litt mer. To gode kandidater er de uansett.
Lewandowskis stats de seneste par sæsoner taler for sig selv. Helt ustyrlig.

https://www.transfermarkt.com/robert-lewandowski/leistungsdatendetails/spieler/38253
Hvis man stemmer om hvem der er verdens bedste FODBOLD SPILLER, så er der INGEN over og INGEN ved siden af Messi. Sådan har det været de ca sidste 15 år. Det er det jeg går ud fra at Ballon d’Or handler om.
Man bliver ikke verdens bedste Fodbold spiller af at score 40 mål eller mere, man bliver derimod en måltyv eller kanon konge, og det er der jo en anden kåring, som kommer senere på året.

Forskellen på Barcelona med og uden Messi ser vi tydeligt idag. Et Argentina uden Messi villle aldrig kunne nå en WM finale, det er det der gør Messi UNIK. Vis mig bare en spiller der kan det med en bold som Messi kan, snyde 5 modspillere score eller spille en medspiller fri. Vel og mærke igennem den ene sæson efter den anden, og ikke bare i 2 kampe.
Messis 2021 da stemmerne skulle gives:
- 49 kampe, 40 mål, 14 assist
- 27 man of the match priser
- Topscorer i LaLiga
- Topscorer i Copa America
- Turneringes spiller til Copa America
- Copa del Rey vinder

Havde nogen anden spiller de stats, så havde man ikke skrevet, som Tom Wanks gør i det første indlæg. At det skulle være skandløst, hvis han vinder. Jeg tror også, at Lewandowski vinder, og det vil være fair. Men Messi holdes til en anden standard end andre. Tallene taler for dem selv.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Godt indspark To Madeira.

Det er nemlig fordi vi forventer at spillere som Messi og Ronaldo leverer det overmenneskelige for at være i spil til titlen, men selvom de leverer (for dem) under niveau, så er det jo stadigvæk absurde præstationer når man måler dem op mod alle andre i verden.
Silkeborg IF
Udover, at Lewandowski var bedst i 2021 (og 2020 for den sags skyld) efter min subjektive mening, så vil det være forfriskende ikke at se Messi, med skattefusk og PSG kontrakt/support af Qatar, hyldet. Det samme gælder Ronaldo for hans skattefusk.

Verdenen har brug for bedre idoler.
annonce