Snak

Mere indhold efter annoncen
Fint Ramos, så er det vist slået fast med 7 tommer søm. For min skyld kunne Real stille op til den skide "pasillo", så er de 2 minutters ydmygelse vel heller ikke værre. Jeg kan komme på værre ydmygende situationer som Real-mand.
Men nu har Valverde jo egentligt også sagt at det er en tradition han synes er gammeldags, og som han ikke agter at følge.
Så jeg forstår egentligt ikke helt den ramaskrig om hvorvidt Real skal lave den.
David Beckham & Real Madrid
Fik Real så meget som et bifald eller et klap på skulderen, da de vandt mesterskabet fra vores catalanske venner? Næppe.


Øh ja, Barca har lavet æresporten for Real når de fik muligheden, det vil sige Real havde vundet mesterskabet og de mødte hinanden efterfølgende.

Pinligt at ledelsen ikke slår i bordet. Jeg havde forventet denne opførsel af spillere som Ronaldo og Ramos, men ikke af klubben Real Madrid.
Frit Danmark
Real Madrid har som den eneste La Liga-klub heller ikke lykønsket mestrene, hvilket lagt sammen med den manglende æresport selvfølgelig er for dårligt. Barcelona lykønskede Madrid med både mesterskabet og CL sidste år.

Sidste gang, Real Madrid officielt lykønskede Barcelona, var vist i 2015, hvor de modvilligt sendte et brev for så at lade Barcelona betale for forsendelsen.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Det er vel ingen overraskelse, når Sergio Ramos er anfører og Ronaldo er stjernen.
Med Raul og Iker havde der været æresport, hvilket havde været en flot gestus.
Real Madrid kan kun tabe noget ved ikke at give æresporten; nu fremstår de som en børnehave i stedet for respektable. Når de samtidig har vundet CL 2 gange i træk og er på vej i den tredje finale, ville man forvente, at skoene var lidt større :)
Selvfølgelig er det for at håne sin modstander. Det var det også sidst Real Madrid havde mulighed for at få den, den anden vej. Dengang havde Barcelona bare format til at tage imod.

Men fint hvis man engang for alle får lukket for en tåbelig tradition der er blevet det stik modsatte af hvad der var tiltænkt.
Den klub har aldrig haft og vil aldrig få klasse. Men nå ja, så må man jo nøjes et double.
Madrid cabrón, saluda al campeón!
Det er jo ikke Ramos eller de andre spillere der tager den beslutning for faen.
Det er helt fint hvis et bundhold vil stå og klappe af et mesterhold, men det bliver for påtaget når det er rivaliserende klubber.
Valverde: "A [guard of honour] was something done years ago as a symbolic tribute, as recognition between players, when football had not acquired this nuance that is contaminating everything," Valverde told reporters on Friday."We do have recognition towards Madrid, for what they have achieved this year. "On the notion of a guard of honour, I wouldn´t do it for anyone, nor would I want it to be done for us. It has now has lost the essence that it had a few years ago."

Men nu når Real Madrid nægter at lave den, så er det selvfølgelig dem der er smålige og en børnehave. Det forstår jeg helt ærligt ikke??
David Beckham & Real Madrid
Hvis det er tradition, og noget som virkelig bliver gjort hvert år, så må de sgu bide i det sure æble og lave den skide port.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce