Snak

Mere indhold efter annoncen
AaBsupporter:
Enig i din analyse og håber RFC står fast, tror desværre ikke alle i dansk fodbold vil kunne blive enige em at udelukke sådan et fjols som Masamgo, Jacob Nielsen vil altid sætte sig selv over alle andre, og ville med kyshånd tage imod endnu en RFC spiller, han er så ked af den susses der er i RFC at han ville købe alle spillerne der så RFC ikke kan stille hold, og hans eget ego kunne blive profileret som en dygtig mand.
Selvom hans kontrakt bliver ophævet kan han ikke spille for EFB eller nogen anden dansk klub (eller europæisk) da transfervinduet er lukket. Så hvis han skal et andet sted hen er det et sted hvor deres vindue stadig er åbent. Ved ikke hvilke der er det.
Er godt nok glad for fjolset ikke endte i AaB. Og vi hentede Flores i stedet for.

Syg indstilling af ham og hans agent. Totalt uprofessionelt, det må da skræmme andre evt. kommende klubber at hvis en støre, bedre klub eller liga kommer med et tilbud. Jammen så er drengen ikke glad, og kan ikke spille hvis han ikke får lov til at skifte. Fjols.
AaB de sande mestre i Nordjysk mindreværd. Og indavl kun svagt overgået af de sagn omspundne Hill Billies fra West Verginia.
Lad han rådne op på sidelinje indtil hans kontant udløber

så kan han forhåbentlig lære noget
Katastrofal opførsel af Masango og agenten. Helt sort den opførsel. Stop lønudbetalingen øjeblikkeligt. Arbejdsvægring er hvad det kaldes. En kæle snothvalp der har lavet et gigantisk selvmål.
Håber et eller andet sted det snart er slut med for ham i randers
RFC- elsker min by og klub.
Hvis han kommer fri af kontrakten, så er han et oplagt emne i Esbjerg!


For efter Esbjerg er ved at have ryddet op i dem der havde en lad attitude,
så det er på tide med en ny med en lad attitude?

Selvom hans kontrakt bliver ophævet kan han ikke spille for EFB eller nogen anden dansk klub (eller europæisk) da transfervinduet er lukket. Så hvis han skal et andet sted hen er det et sted hvor deres vindue stadig er åbent. Ved ikke hvilke der er det.


Han kan godt skite, han kan bare ikke spille en gældende kamp.
Men kunne godt skifte til f.eks. EfB nu, træne og spille reserveholdskampe så han er klar til superligaen efter vinter.
(Hvis Esbjerg da er så dumme)

I forhold til åbne transfervinduer, hvis han vil spille gældende kampe, er der ´kun´ Australien, og en række ligaer i Afrika og Sydamerika, tror jeg alligevel næppe han er interesseret i.
Han kan først skrive kontrakt med EfB (eller en anden dansk klub) pr 5/1-2017.
Hvis hans kontrakt bliver ophævet med Randers FC og han ikke har en kontrakt med en anden klub, vil jeg meget tro at hans arbejds- og opholdstilladelse bortfalder og han skal forlade landet.
Han må kun træne med og spille reserveholdskampe hvis han har en gyldig arbejdstilladelse.
Der skal statueres et eksempel, så spillerne ikke bare tror at de kan surmule sig ud af en kontrakt.

Randers ledelsen har endelig fået lidt ros, for at holde fast og de er bestemt ikke vandte til ros...

Hvis de lader ham gå nu, har de fejlet endnu en gang!
Randers FC.
annonce