Snak

Mere indhold efter annoncen

Randers arbejder på Masango-løsning

fre 9. sep 2016
Randers arbejder på at finde en løsning med angriberen Mandla Masango, der ikke har lyst til at træne med truppen og gerne vil væk fra truppen.

Læs hele nyheden her
Hvis han kommer fri af kontrakten, så er han et oplagt emne i Esbjerg!
Hvad fanden skulle vi med ham? Vi har intet at bruge sådan en primadonna til, der sætter sig selv over holdet. Det er jo uacceptabelt den måde han har opført sig på i Randers.
Nu så de 3-4 mio fra AaB lige pludselig gode ud, men godt vi fik Edison i stedet for.
Som Lars Jacobsen siger omkring Massangos opførsel: "Det er til at kaste op over". Jeg er helt enig med ham. Uacceptabel opførsel.
The invincibles > Russel Westbrook > James Harden > Kevin Durant > LeBron James > Anthony Davis
Han har været der et år og har kontrakt til 2018. Tror ikke, der er danske klubber, der gider handle med hverken ham eller hans agent, hvis han ikke retter ind.
Dr. Syg - Autoriseret kvaksalver "I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me." - Hunter S. Thompson
Nej det kunne jo være noget med klubben måske ingen ved, hvad der er sket
Haha på Forza fodbold app, der er han ude med en skridtskade, og har en forventet tilbagekomst dag-til dag :)
Han skal ikke spille for en anden dansk klub Det er så uprofessionelt en opførsel, både fra Masango og hans agent. Det er heldigvis sjældent set i fodboldverdenen.
@ Efb1924 Nu står EfB jo ikke ligefrem og vader i gode angribere, hverken dem de har eller har mulighed for at få.. Det er trods alt en der indordnede sig under Todd da han var træner i Randers! Så derfor er han vel en mulighed i kraft af at Todd selv tidligere hentede manden til Randers..? Helt enig i at opførslen er uacceptable, ingen tvivl om det, men han er trods alt bedre end den hyle de ellers kan plukke fra..
Masango har opført sig som et råddent æg og man kan kun have respekt for, at Randers sætter en fod ned. Så længe han er på kontrakt i Randers har de lov til at afvise bud og sætte prisen som de ønsker. Derudover har han jo bare skudt sig selv i fødderne. Hvis han havde gidet spille var der måske mere pengestærke klubber, som ville byde hvad Randers mener han er værd. I princippet skulle han bare have lov at rådne op i glemslen resten af kontraktperioden, men det kan jeg godt forstå Randers ikke gider betale. Hvad der er mest kvalmende udover Masangos opførsel er, at der er i øvrigt nok skal stå klubber klar på et godt niveau der vil betale hans nuværende løn eller tilsvarende. Kunne være befriende, at der var et kollegialt bånd mellem klubber somme tider som straffede den type opførsel.

annonce