Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er ok at være skuffet Thomasberg, men dine udtalelser viser total mangel på klasse, acepter nu dommerens skøn, dine udtalelser klær hverken dig eller Randers FC.
Jamen er det Hedbergs hoved, der rammer Karl Grens handske eller omvendt?

Nej. Et spøg og et andet til side.
I har allesammen ret. Alle. Undtaget TT, naturligvis.
Vi har jo flere gange vedtaget, at alt, hvad han siger, er noget vrøvl.
Freja & Thor!!
@ Juve:

Som dommer (i lavere rækker) vil jeg anbefale, at du får læst op på reglerne.
Hændeligt sammenstød omhandler udelukkende intentionen. Carlgren formodes ikke, at ville skade Hedlund. Du kan godt være impliceret i et hændeligt sammenstød, men alligevel have tilsidesat hensynet til modspillere. Carlgren kan se både bold og Hedlund, og fejlvurderer situationen, ift. om bolden er indenfor rimelig spilafstand. Analogt med situationen i kampen Brøndby-FCK. Falk ønsker ikke at skade Kaiser, men vælger alligevel at løfte benet til hovedhøjde samtidig med, at han springer. Hændeligt i begge tilfælde, men en spiller er ansvarlig for at udvise hensyn, uanset om det er en bevidst handling eller ej. Begge situationer er klart rødt.
Randers-chef følte sig bortdømt mod [indsaet dagens modstander]
Det udligner sig - sidst man fin points mod BIF på eget græs, var der en RFC spiller, der tydeligvis tog hånden til hjælp. Brokkede Thomasberg sig også dér?
Jeg syntes at det er meget hård dømt. Straffe er i orden, men et gult kort havde været på sin plads.
Det siges jo at det skal være en hensynsløs handling hvis der skal tildeles spilleren et rødt kort.
Jeg mener at begge spillere går benhård efter bolden også kommer målmanden for sent, vi er ikke ude i en hensynsløs handling i min optik.
Var det en "gør sig skyldig i voldsom adfærd"?

/Baudie
@ak
Hvor i situationen ser du har tager hensyn til Hedlund?
Han kommer for fuld hammer, han strækker begge arme og han rammer ham i hovedet. Det er da ikke umiddelbart at tage hensyn, altså er det hensynsløst.
"England er jo også efterhånden blevet det internationale svar på AGF, ikke et ondt ord om AGF iøvrigt, men hvor forventningerne med det samme de har to hjørnespark i træk, bliver meget meget store.." -Troels Bech, VM 2018
Lige som sidste gang, er Hedlund ikke enig med dommeren.
Hvordan kan det være?
Også mærkeligt der ikke er et eneste mærke i ansigtet på ham. Jeg påstår ikke at han ikke rammer ham, men at han også rammer bolden.

Og til alle dem der har travlt med at råbe flere kort til RFC.
Kaiser stempler Kallesøe på foden/anklen med strakt ben. Det er til direkte rødt, men han får ikke engang en reprimande. Han kan også få kort hvor han nærmest hænger i trøjen på Egho, og dermed stopper en omstilling. Og i samme frekvens bliver Koplin sparket ned af Mensah, igen uden nogen former for påtale. Og sådan var det hele kampen igennem.
Jeg er fuldstændigt enig med TT.
Randers Freja siden 1998. RFC siden 2003.
annonce