Snak

Mere indhold efter annoncen
Aalborg United

Det er nemt at have flest chancer når modstanderen har pakket sig, efter føringen.

En aab sejr havde været ufortjent.
I know what you did last decade against Hobro
Første halvleg var nok den dårligste af alle kampe i ligaen i år, men der kom gang i den 2 halvleg!!
Hvis AaB skal holde liv i det spinkle håb, så er de simpelthen nødt til at fyre Hamren - han er blot en af mange fejl beslutninger den bestyrelse har lavet - vennetjeneste baseret på et kærlighedsforhold fra 2008. Det er så amatøragtigt,det der foregår i Aalborg. Jeg er rystet. En tur i 1 div undgår de næppe, på trods af at forårets øvrige kampe har flasket sig for dem. Men om en kamp så varende i 200min så ville de ikke score! Lucas Andersen er så ringe, at det er mig en gåde, han overhovedet er i betragtning til en bænkplads! Fossum og Helenius ligner nogen, der hverken kan eller gider at spille fodbold!
Helt enig Blå Aalborg. Det match (AaB og Hamren) var dødt fra starten. Jeg er sikker på, at han med dagens nederlag mod Randers var den sidste som træner for AaB.

Delvis enig med dig Aalborg United, men jeg er dog også kommet til den erkendelse, at AaB ikke er bedre end stillingen viser.
Ikke nemt at se hvordan Aab skal redde sig.

Er dog enig i at man intet taber ved at fyre Hamren, og prøver noget andet de sidste 10 kampe.
AaB - Man United
Det er helt utroligt så ufarlige, vi/AaB er.

Det er jo ganske skrækkeligt pt.


Nej, man må nok sande den nedrykning.
Daisy - "Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"
Helt utænkeligt at Hamren får flere kampe i spidsen for AaB

- Han er ikke manden der kan redde dem
- Han er ikke manden de vil bruge til at rykke op igen næste sæson
- 14 dages kamppause nu

Helt igennem trist at mandens flotte plads i AaB´s historie nu skal sættes til af en delagtighed i en nedrykning, som altid vil blive nævnt i en bisætning hver gang fans taler om guldet i 2008
COYS!
Hvis der skal komme et håb om chok effekt, er det David Nielsen der skal ind. Og gerne mandag.. Der er en 2-0 der skal forsvares d.6/4. Selvom AaB måske ikke vinder pokalen, er det kampe der er vigtige..
Champion
Vanvittig at vi ender i top 6!!!
Ringe spil i stort set alle kampe efter nytår og alligevel er vi med. F…….stærkt med så lille et budget, 3 år i træk, men det skal give lidt på spil siden, på forhåbentlig bedre baner.
Ærgerligt at SIF ikke kom med op, det havde de fortjent.
Som nedrykningsekspert (AGF fan) tror jeg sgu ikke det hjælper at fyre Hamren nu, det skulle man have gjort i vinterpausen hvis det var: Det eneste der sker ved det er bare at AaBs regnskab bliver nogle millioner dårligere med restløn til ham og ny løn til endnu en træner.

AaB trænger til at skifte ud helt til tops, dvs. ud med bestyrelse og direktionen, ligesom AGF gjorde. I AGF var det jo også gode venner og gamle bongkammerater der styrede det, indtil 3. nedrykning gjorde det klart at der skulle ske noget ASAP. Den suverænt ringeste beslutning AaB har foretaget sig i meget lang tid var at skifte ham den forrige direktør ud, som endeligt begyndte at forløse lidt af AaBs økonomiske potentiale.

I det hele taget har AaBs bongkammerater fat i den forkerte ende: Det er ikke det sportslige der skal løftes først, det er det økonomiske. Sponsorerne er pisseligeglade med om AaB bliver 1´er eller 12´er, de er der først og fremmest fordi der opbygges et rigtig godt netværk. Selvom AaB´ere næppe gider høre meget om AGF kan jeg varmt anbefale en Mediano Marketing udsendelse - jeg mener den er fra sidste år - hvor AGFs marketingdirektør gennemgår sponsornetværket, inklusivt rigtige cases med navn og det hele (mener det var BKI).

Det var det netværk Jacob Nielsen brugte flere år på at opfostre og nu er AGF vist nr. 2 på antallet af sponsorkroner med noget der ligner 80 mio. om året. Så højt kommer AaB næppe op, men mindre kan bestemt også gøre det.
annonce