Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis ikke Anton spiller fremover så er vi godt nok en fallit erklæring kæft han spiller godt
Lord Harrasmus

Du må hjem og se kampen igennem igen. Det går jeg ud fra, du er åben over for, når nu du vil til at udtale dig om ‘svinestreger’ og ‘IQ’. Tak for dit indspark. :-)
Uværdigt tidstrækkeri og film. Især Carlgreens pis. Ærgerlig måde at vinde på. Men VFF skal selvfølgelig score 2-3 mål, når de har dobbelt så mange skud og farlige indlæg. Synes der var klasseforskel i perioder. Men for svage foran mål. Så taber man en gang i mellem. Men bliv nu på benene næste gang Randers.
Ja vi spillede ikke godt, men vi vandt. Dejligt. Synd for VFF - nummer 11 og 30 var gode, men ikke effektive. Tak for det.
Viborg er det mest konstante hold i suppen! V-T-V-T-V-T. Om det så skyldes man kun vinder på hjemmebane… Men det er konsekvent!
skkh

jeg ved ikke om du så kampen, men den stempling VFF spiller laver på RFC spiller kan koste en karriere... Den var mørke gul
Højst besynderlig dommer præstation til tider?

Når det så er sagt, så spiller Viborg jo igen en perfekt kamp indtil det kommer til den sidste afslutning. Viborg skal vel vinde sådan en kamp med 2-3 mål?

Nu er det både mod FCN og Randers hvor man på udebane taber 1-0, men skal vinde med 2-3 mål. Den store forskel på de kampe er vel, at det denne gang primært af modstanderens keeper der er skyld i det, og ikke kun angribernes ringe afslutningskvalitet?

Hvis jeg sad på ledelsesgangen i Viborg ville jeg smide millioner efter en klasseangriber - med sådan en, ville man vel kunne ligge nummer 1, med 15 point efter 6 kampe og ikke blot have 9 point.
Det er nok høje forventninger, men på ingen måde urealistisk. Kvalitet på toppen bliver uden tvivl den afgørende faktor for om man ender i det ene slutspil eller det andet, efter 22 runder..

På trods af en fantastisk sæsonstart, tænkte jeg alligevel spillere og folk i klubben er skuffede - der skal handles.
Måden man spiller fodbold på skal være fair PLAY. Det med at skyde bolden væk efter der er fløjtet og lade som om at man er skadet men man blinker til lægen der kommer. Lade som om man får en hovedskade fordi man får en bold i hovedet med 5 km/t. Usmageligt..
Ja samtidig med at Grot skulle have haft gult tidligere og at Said skulle skulle have haft gult.

Plus det klare straffe Burgy laver på Kehinde.

Også Lomwijks småt begavede idioti til sidst.

Undskylder ikke Carlgrens show, men Dommeren skal jo ikke fløjte på bolden AA fik i smasken.

Håber Samburek starter mod West Ham, han er jeres klart bedste spiller, og helt enig med Vagn, Gaaei spiller sgu godt, han skal nok blive rigtig god.
I know what you did last decade against Hobro
Med en knivskarp gammel østeupærisk stil i disciplin og taktik fra Thomasberg…og Carlgren i buret, ville Viborg kunne have spillet langt ind i næste sæson uden at ville have scoret.

Da Randersholdet er presset helt op i udeafsnittet for fans- og der tydeligt skulle en pause til.
Kan aldrig modbevises- men spøjst-
Carlgren til behandling og fanges på kamera med et hurtigt lille glimt med øjet over mod bænken.
Og målmandsreserven sendes ikke til opvarmning, hvilket er normalt - sker med det samme når en målmand skal have behandling.

Kan godt nikke genkendende til at det hænder Carlgren lige skal behandles i kampene, måske oftere end andre målmænd?
Men bortset fra det redder han alle point til Randers i dag.
annonce