Snak

Mere indhold efter annoncen

Rangnick: Pogba motiveret uanset fremtid

ons 19. jan 2022

Manchester Uniteds Paul Pogba har kontraktudløb til sommer, og klubbens tyske manager Ralf Rangnick mener, at franskmanden kan bruge det som motivationsfaktor i resten af sæsonen.Læs hele nyheden her
en forkælet møgunge som man u har smidt en helvedsmasse af penge efter.
han ødelægger et hvert forsøg på at skabe harmoni og nok den værste investering man u nogensinde har foretaget.

bænk ham resten af seasonen og lad ham smage sin egen medicin.

smid ham evt på u21 holdet.
Han tror han bliver god når han kommer "hjem" igen.
Fantastisk spiller , hvis karriere er blevet smadret , af en håbløs norsk træner
Fantastisk spiller, når han har spilintelligente spillere omkring sig til at dirigere. Han har alene selv ansvaret for at spilde sit talent…
giv ham nu bare en ny kontrakt. ;)
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Jeg håber fandeme ikke de giver ham den nye kontrakt! Det vil jo blive til en massiv lønstigning. Og han tjener allerede ALT for meget med hans nuværende. Og manden vil tydeligvis ikke være en del af klubben.
Men må også indrømme at på hans bedste dage, er han en kæmpe gevinst. Problemet er bare, at der er ALT for langt imellem de bedste dage. Så lad ham bare smutte gratis. Igen!
@astan eller håbløs spiller som smadrede en norsk træners karriere ?

Jeg var ikke begejstret for Ole, men efter Ralfs ansættelse er jeg blevet konfirmeret i at det ikke kun er træneren som er problemet, men i høj grad også en masse forkælede spillere.

Det så nemt at postulere et eller andet håbløst, men Pogba spillede væsentlig bedre under Ole end den foregående træner.
Motiveret? Har endnu til gode at se en Pogba være motiveret i 90 sammenhængende minutter. Tror hans maks i den røde trøje har været 30 minutter sammenhængende...
feet as sensitive as a pickpocket's hands
Jeg var ikke begejstret for Ole, men efter Ralfs ansættelse er jeg blevet konfirmeret i at det ikke kun er træneren som er problemet, men i høj grad også en masse forkælede spillere.

Det så nemt at postulere et eller andet håbløst, men Pogba spillede væsentlig bedre under Ole end den foregående træner.


Ja desværre er det sådan det er, det er altid manageren der får ansvaret. Dog synes jeg at 5-0 til Liverpool og 4-1 til Watford i en i forvejen horribel sæson, er svær at forsvare og så har Ralf endnu ikke fået implementeret sit system endnu. Lad os da håbe det kan blive bedre.
Som Liverpool fan der håber jeg så meget at han forlænger og får en kæmpe løn. Fra ManUniteds synspunkt, der tænker jeg at det er på tide at sige tak for denne gang. Manden får en kæmpe hyre, men ønsker jo ikke at levere noget som helst når han er på banen, medmindre han får bolden lige i fødderne.

Prsonligt synes jeg at Pogba er en af de absolut mest overvurderede spillere, når man tager hans løn/transferpris samt egen/agents selvforståelse i betragtning.
Mon ikke han havner i PSG hvor han kan nøjes med at levere hver 5-10 kamp.
annonce