Snak

Mere indhold efter annoncen

Rangnick afslører seks store transfermål i United

Skrevet af bold
fre 28. okt 06:11

Ralf Rangnick fortæller om seks store navne, som var på blokken i Manchester United, men klubben valgte at vente.Læs hele nyheden her
Skrevet af Imperator
Hvor er det dog irriterende, igen igen, at læse en bold-overskrift og så er det enten en direkte forvridning af hvad der bliver sagt, eller en ekstrem overdrivelse.

Hvordan kan i kalde det "transfermål" baseret på hvad han siger her? Han siger jo direkte det modsatte.
Skrevet af Shamran
Ralf Rangnick - vikaren - der var inde i lidt over 1/2 år og som kunne fremvise de ringeste resultater og spil nogensinde i Pr.L tiden er det lidt svært at tage seriøs.

Spillere der under ham aldrig har spillet så dårligt er igen blomstret op under ETH som eks, Rash, Shaw og McT der viser der i den grad også var en hel del galt med Rangnick der de sidste mdr. virkede ugidelig og opgivende som United manager mens han ledte med lys og lygte efter et andet træner job på siden, som han også fik og førte Østrig til nedrykning fra deres Nations league gruppe.

Altså klart ledelsen skal og bør kritiseres - ikke mindst efter et miserabelt transfer vindue i sommers, men det kommer satme hult når det kommer fra Rangnick er jeg bare nødt til at sige.

Det er generelt svært at hente spillere i et vinter transfer vindue og de spillere han nævner var jo totalt urealistisk at hente sidste vinter. Herudover giver det fin mening at det er den nye manager der peger spillere ud til hans system og ikke en vikar der vidste han skulle videre allerede 1/2 år efter.

United har sikkert brugt 30-40 mio. Euro for meget på de spillere man hentede ind grundet elendig forhandling, men spillerne har jo været forstærkninger alle sammen og vist at ledelsen for en gang skyld havde ret i ikke at gå i gang med at købe spillere før den nye manager var på plads.

Rangnick laver unødig larm i en opbygningstid som ETH ikke har brug for og den larm handler mere om Rangnick end den handler om United, hvilket er meget sigende om hans tid som United boss hvor han ikke lavede andet end at vaske hænder efter hver kamp og smide spillerne under bussen, hvilket betegner rigtig dårligt manager arbejde imo.

Dejligt vi har fået en rigtig manager, der allerede på kort tid har vist seriøse forbedringer og slipper for underlige eksperimenter som Rangnick.
Skrevet af MR. Buur
Som Liverpool fan frygtede jeg oprigtigt at Ralf Rangnick ville føre Man Utd fremad hurtigt og sikkert... alle mente jo at det her var mirakel mageren, men der gik ikke lang tid før end det stod lysende klart at her kom en distanceblænder som intet kunne og som slet ikke havde de rigtige kompetencer til at agere som manager.
Det virkede også til at den sportslige ledelse heller ikke havde tillid til Ralf Rangnick og hvilken rolle han skulle have i Man Utd. Hvis den sportslige ledelse i Man Utd nu vil bakke op om Ten Hag og ellers lade være med at kære skuden i sænk så er jeg personligt bekymret for at vi ser Man utd tilbage som en sikker top 3 hold i læbet af 2 sæsoner, IMO så skal der fortsat ske forstærkninger i forsvaret, målmandsposten skal fremtidssikres og Ronaldo skal væk fra Man Utd.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af BryanFury
Som Liverpool fan frygtede jeg oprigtigt at Ralf Rangnick ville føre Man Utd fremad hurtigt og sikkert... alle mente jo at det her var mirakel magerenHar det været en manager i United siden Ferguson der IKKE er blevet ophøjet til mirakelmager på forhånd? Selv OGS blev set som manden der skulle føre United tilbage, det siger vel det hele.
annonce
0