Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er så mange der har travlt med at skyde skylden på Rafa... men i virkeligheden ligger den helt store skyld ligeså meget på fansene... Det er bestemt ikke alle Brøndby fans der kan lide Auri (jeg kan dog, men alligevel).. Men Brøndbys fans bruger deres energi PÅ holdet i bestræbelserne på overlevelse.. Kommer i ikke i CL så er det ene og alene jeres egen skyld..
Fan af Brøndby IF og jürgen Klopp Inspireret af Dortmund og Brøndby Følger Seattle Sounders
"Men stadig er der ikke tale om en sugar daddy!!!11"

Jeg tror man skal sondre mellem evne og vilje. Ejeren af LFC (Fenway Sports Group) ejer Boston Red Sox (MLB - værdiansat til 8-10 mia.kr.), samt Boston Bruins (NHL), Boston Celtics (NBA), New England Patrios (NFL) samt et stort medie/kommunikations-selskab (a la TDC). Så jeg roligt man kan konstatere at evnen som Sugar Daddy besidder FSG. Spørgsmålet er om de ønsker (vilje) at hælde håbløse penge i en klub hvor ROI (return on investment) ikke er voldsomt imponerende. Læs i øvrigt denne spændende artikel om LFC:

http://andersred.blogspo…erpool.html
We don´t care about rafa,
he don´t care about us,
all we care about is Chelsea FC.
FUCK off Rafa C**t.
Chelsea Randers FC
CHELSEA fans!
I passer perfekt i det galehus som er styret af en lille dreng med mange penge jeres opførelsen lever fuldt ud op til den lille drengs forventninger om jer.
Fakta: Dårlige taber, mangel på selv erkendelse, mangel på pli,

Anbefaling:støt jeres hold! så i er værdig til at være en del af en fodbold klub der har historie og tidligere spiller som andre havde respekt for. Prøv at lægge en opførelse for dagen som er værdig for en klub som Chelsea da der var respekt omkring klubben. (ja vi skal mindst 15 år tilbage)

Obs: det er svært at være ude i kulden men den der kastes ud i den fryser mere end de der er der.

Vis dog spillet og tidligere spiller den respekt!

@Mr Brøndby Fan

Jeg ville dog gerne se brøndbysfansenes reaktion på ansættelse af Auri hvis han tidligere havde haft lignende kommentarer om klubbens fans som Benitez.

Til dels enig i at Chelseas fans bærer en del af skylden men ansvaret omkring spil og taktik ligger vel ved manageren hvilken har været skidt.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
@ Kongen

Jeg tror godt du selv ved hvad en sugar daddy er, og nu bare skal være på tværs.
Y. N. W. A. #JFT97
Nej, jeg tror mere, at du ikke ved hvad en sugar daddy er. FSG har slettet gælden og ovenikøbet tilført Pool 30 mio. pund og sikret lånemulighed op til 125 mio. pund, for at sikre klubbens haltende cash flow.

Er det ikke økonomiske fordele andre klubber ikke har? Uden dette var klubben jo på fallittens rand.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
JMV
Hvad er det for en tidligere spiller, du snakker om? Benitez har aldrig spillet for Chelsea. Chelsea´s fans har aldrig buhet af tidligere spillere. Tværtimod så har de altid fået en fantastisk modtagelse, når de vendte hjem til Stamford Bridge.

Han har i den grad svinet Chelsea FC og deres fans til, da han var manager i Liverpool, så hvis han havde været en lille smule professionel, så havde han takket nej til jobbet i Chelsea. Hvordan kan han forvente anden modtagelse fra Chelsea´s fans!

Han fik ødelagt Liverpool, Inter og nu Chelsea. Der er ingen rød tråd i hans holdudtagelser, han venter alt for lang tid med at reagere, og han gør holdene kedelige at se på.

Men man skal nu også kigge indad. Hvordan Chelsea´s ledelse kunne finde på at ansætte Benitez med hans forhistorie, er mig en gåde. De ligger, som de selv har redt.
Okay, så er FSG også sugar daddys.

Jeg glæder mig til de får et Abramovich flip.
Y. N. W. A. #JFT97
Det har FSG haft.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
annonce