Snak

Mere indhold efter annoncen
"Men stadig er der ikke tale om en sugar daddy!!!11"

Jeg tror man skal sondre mellem evne og vilje. Ejeren af LFC (Fenway Sports Group) ejer Boston Red Sox (MLB - værdiansat til 8-10 mia.kr.), samt Boston Bruins (NHL), Boston Celtics (NBA), New England Patrios (NFL) samt et stort medie/kommunikations-selskab (a la TDC). Så jeg roligt man kan konstatere at evnen som Sugar Daddy besidder FSG. Spørgsmålet er om de ønsker (vilje) at hælde håbløse penge i en klub hvor ROI (return on investment) ikke er voldsomt imponerende. Læs i øvrigt denne spændende artikel om LFC:

http://andersred.blogspo…erpool.html

Rigtig go artikel, hvis simple konklusion er at LFC´s omkostinger er for store og indtægterne er for små.

Fuldstændig rigtigt, men der er også blevet gjort meget siden da. Et par store sponsor aftaler er trådt i kraft og løn omk er væsentligt reduceret. Bliver interresant at se det kommende regnskab for klubben. Skulle gerne gå den rigtige vej:-)
\'Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.\' Bill Shankly
Jeg er helt enig i, at Liverpools næste regnskab er et af dem vi spændt venter på. Meget om mulighederne for fremtiden vil blive afsløret i dette.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
moderator
"Men det jo klart at 90% of bold.dk bruger er under 18 og stadig har en hjerne som skal lærer. "

Flot.
https://kortlink.dk/sudv
Som jeg ser det:

Sugardaddy: Person eller firma/organisation som ikke har en intention om at tjene penge på sin investering.

Netop her mener jeg der er en forskel på Abramovich og FSG. Dermed ikke sagt at FSG ikke har givet Liverpool en kapitalindsprøjtning og en stor en af slagsen. Men disse penge er blevet investeret i håbet/troen om at klubben senere bliver profitabel, så investeringen kan tjene sig selv ind og mere til.


Hvis du mener at FSG har en forventning om at fremtidigt salg kan indbringe dem mere end de har investeret så er jeg helt enig.

Men jeg er helt sikker på at de ikke forventer at klubben kommer til at kører med et årligt drifts overskud hvor de kan trække penge ud af klubben.
\'Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.\' Bill Shankly
Jeg er helt enig i, at Liverpools næste regnskab er et af dem vi spændt venter på. Meget om mulighederne for fremtiden vil blive afsløret i dette.


100% enig, det kommer til at give en præg om hvad vej vinden blæser.

Jeg er forsigtig optimist;-)
\'Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.\' Bill Shankly
Iøvrigt er der 2 ting der virkelig gør ondt økonomisk på Liverpool, den maglenede kapacitet/corporate facilities på Anfield og mangel på CL penge.

Det første bliver der arbejdet på, mere seriøst end nogensinde. Men ligger stadig noget ude i fremtiden.

Med hensyn til CL, mener jeg at LFC bliver nød til at skrue sin økonomi sådan sammen at man ikke er afhængig af CL indkomst. Forstået på den måde at man ikke forsøger at bygge noget op med forventing om CL hvert år. Der er så mange hold der kæmper om de 4 pladser i PL at kun meget få kan vide sig sikker(City/United). Så selvom om man klarer den et år, så kan man meget nemt falde udenfor året efter.
CL dollars skal tages som en bonus og ikke bare budgeters ind igen året efter.

F.eks. havde Chelseas regnskaber set MEGET anderledes ud hvis man ikke havde vundet CL sidste år.
\'Liverpool was made for me and I was made for Liverpool.\' Bill Shankly
awful fans, awful club!
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
annonce