Snak

Mere indhold efter annoncen

Rasende Junker: Bodø løber fra aftalen

Skrevet af bold
tir 26. jan 2021

Bodø/Glimts Kasper Junker er alt andet end tilfreds med klubbens håndtering af buddene fra udenlandske klubber, som hidtil er blevet afvist. Læs hele nyheden her
Skrevet af MartinHerold
20 millioner for Junker! Bodø får næppe så stort et bud for ham igen.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af JUXTAPOZ
Bodø/Glimt er da i sin gode ret til at presse prisen på sin spiller. Hvis ikke man som klub får den rette pris, så sælger man ikke. En ligatopscorer koster!
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af JUXTAPOZ

AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af Matias
Hvis der er lavet en gentleman-agreement som nogenlunde svarer til det, han giver udtryk for, er det naturligvis rigtig dårlig stil af klubben.
Skrevet af Mortena626
Skynd jer at sælg. Levere aldrig en samme sæson igen.
Men klart de vil have alle de euro ud af dem som muligt....
Skrevet af Finn Rav
Lige meget hvad der er op og ned i denne histore, så er der endnu et bevis på at fodboldspillere er en handelsvare .. sørgeligt
Skrevet af Sheringham
Kunne være fedt hvis de skyder Junker af til den pris. Så er der 1,4 - 2,8 mill til ACH. Det ville man virkelig kunne mærke!

Derudover så under jeg virkelig Junker det. Var stor fan af ham i AC og er (og det lyder egentligt som om mange har det på samme måde som mig) skuffet over den måde som AC behandlede ham på. Det havde han ikke fortjent. Så onder ham fuldt ud hans success!

Alt det bedste til Junker!
Skrevet af Rambo92
"Hvordan motiverer jeg mig til næste sæson"

Altså du kæmper vel for din klub? Jeg kan forstå at der er ambitioner om et skifte, men hvis ikke man kan motivere sig for sin Nuværende klubs Succes, så ville jeg sælge ham uden at blinke med den mentalitet
FCN siden 2006
Skrevet af Mr.1010
Kan sagtens forstå Junker. Imponerede sæson han har haft og skal han skydes afsted og få en løncheck, han kan leve af resten af livet, så er det nu. Han kan umuligt gøre det lige så godt i sæson 2, særligt nu når Zinckernagel også er væk og så ryger interessen så småt i næste sæson hvis det går skidt :-)
Skrevet af AK78
Hvis der er lavet en aftale imellem klub, agent og Junker, om at hvis han laver 20 mål så skal sælges videre, så har man vel været smart og få skrevet det ind i kontrakten.. særlige aftaler evt. karriere plan bør stå sort på hvidt...
Alternativt kan klubben vel bare henholde sig til kontrakten..
Skrevet af olestenbent
Hvis man er blevet tilbudt 20 mill norske kroner, så afsted. Man får ikke noget ud af at holde på en spiller der gerne vil videre. Mon klubben har råd til at beholde sådan en spiller?
Skrevet af Nickdkinter
De skal da bare sælger hurtigst muligt! Spillere der gerne vil væk er aldrig godt at beholde i sin klub så sælg da. Og tror også han for lov til at smutte.
Skrevet af AM5000
Forstår godt, han har så travlt med at komme af sted og score en stor kontrakt. Han har overpræsteret totalt og er i det hele taget ikke nogen stor fodboldspiller IMO :-) af samme grund er et salg win-win-lose for Bodø, Junker og Crotone
Skrevet af Delcasper
Med tanke på manden kunne "vælge og vrage som han havde lyst til" ifm. transfervinduet, så finder jeg det lidt ironisk, hvis det ender med han ingen steder kommer. :)
*** 37 sul campo
Skrevet af NiPutoCaso
SÅ stort er springet fra Bodø til Crotone vist heller ikke..
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af Moto1
Hvordan pokker kan ledelsen sige nej til det tilbud er mig en gåde. Juncker kan ikke levere 27 mål i næste sæson, så sælg dog mens han er varm. At Bodø så får et angrib problem til CL-kval kampene samt i ligaen er da oplagt, men der findes andre og bedre angriber til billigere penge.
Skrevet af ACH-fan
Ham blev behandlet fint i Horsens, Sheringham. Fik spilletid i starten, leverede ikke, røg på bænken og leverede elendige indhop. Derefter solgt. Han gjorde det ikke godt nok.
Sympatisk fyr, Men et fejlcast.
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af Slettet(401909221509)
Lige meget hvad der er op og ned i denne histore, så er der endnu et bevis på at fodboldspillere er en handelsvare .. sørgeligt


No shit, Sherlock.....Selvfølgelig er fodboldspillere en handelsvare...det har de været lige siden der kom penge ind i fodbold

Fedt at se en klub stå op imod "player/agent power"...så længe en spiller er under en kontrakt som han selv har underskrevet så skal han bare blive hvor han er, hvis klubben ikke synes et tilbud er godt nok...hvis han ikke er enig så må han jo bare køre sin kontrakt ud indtil han kan forlade klubben gratis
Skrevet af Schelden
"Hvis der er lavet en aftale imellem klub, agent og Junker, om at hvis han laver 20 mål så skal sælges videre, så har man vel været smart og få skrevet det ind i kontrakten.. særlige aftaler evt. karriere plan bør stå sort på hvidt..."

Klubben er selvfølgelig i sin gode ret til at forholde sig til kontrakten - og længden derpå. Ikke desto mindre så lever klubber i Norden mange gange på netop at kunne karriereplanlægge sig til transfers. Altså, selvom Robert Skov havde bud fra udlandet, gav FCK ham en plan, han alligevel fandt attraktiv.

Foreligger der en gentlemen´s agreement, som Bodø løber fra, er det ganske enkelt dårlig stil. Og forhåbentlig noget, klubben bliver straffet på i længden i forhold til at spillere fravælger dem, fordi man ikke kan stole på klubben.
København.
Skrevet af haraltidret
Bodø/Glimt er da i sin gode ret til at presse prisen på sin spiller. Hvis ikke man som klub får den rette pris, så sælger man ikke. En ligatopscorer koster!


Hvis Bodø har lavet en mundtlig aftale med Junker, om at han får lov at skifte klub hvis der kommer et ordentligt tilbud, så mener jeg bestemt, at Junker har god grund til at være sur. Og mon ikke Bodø gør klogest i at sælge Junker, i stedet for at holde på en spiller, der ikke længere er motiveret eller interesseret i at spille for klubben.
annonce
0