Snak

Mere indhold efter annoncen

Rasende Kjær: Det er fuldstændig latterligt

Skrevet af bold
tir 22. nov 15:53

Simon Kjær var efter nullerten ude med noget af en bredside til FIFA om beslutningen om at tildele ham gult kort, hvis han spillede med OneLove-anførerbindet.Læs hele nyheden her
Skrevet af VejleBoldklubVinderSL
Glem det latterlige armbind og spil helt i sort om nædvendigt. Det er point der skal spilles om alt andet må tage af dem udenfor banen.
Skrevet af Mr_positiv
Dette VM er simpelthen en joke🤣
Prøv da bare at spille med det onelove bind og se hvad der sker😅
Skrevet af Yetti
DBU og alle involverede har mistet enhver ret til at bruges sloganet “en del af noget større” og skal ALDRIG igen sige de står for noget og man skal kæmpe for det man tror på.
Udstil hykleriet og JA - det gule kort ville blive hyldet i hele DK og måske få andre til at gøre det samme! Gå foran!
Speak Up!
Skrevet af mholmm
Forstår tildels Kjær... Men come on drenge, det er nu kampen skal tages mod FIFA mens det hele sejler for dem ellers står vi bare og bøvler med et samme om 4 år i gang
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Ingen skal være i min tvivl om min holdning i denne sag, men vi har fra starten gjort det klart, at vi ikke går på kompromis med det sportslige.

Det sportslige trumfer alt.

Og med alt mener vi alt.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Slettet(101631231501)
‘Tag nu det gule kort’, men hvad så hvis jeg får et tilfældigt gult kort mere efter fem minutter, får et rødt kort og bringer hele holdet og Danmark i den situation, spurgte Simon Kjær

Er sikker på, at en stor del af Danmark nok couldn´t care less.
Skrevet af Kejseren af Japan
Det er ikke sandt. Det sportslige trumfede ikke, da det var den økonomiske pakke for at være landsholdsspiller der var stridspunktet. Der var Kjær og de andre mere end klar til at ofre det sportslige.
Skrevet af Bremen
Ret søgt artikel fra bold.dk. Menneskerettigheder skal der kæmpes for, men ikke indenfor kridtstregerne. Der spiller man fodbold.
Skrevet af Kenken
Alligevel vildt nok med kun 4 gule kort i Kjærs ca 700 kampe

Men hvor hader jeg at alle folk vil gære spillerne og fans til gidsler når man jo bare vio spille eller se vm
Skrevet af DaveEricGrohl
Der skal lukkes ned for det her idioti, snak fodbold, vi er i gang med VM, hvis man skal tage VM alvorligt så skal vi ikke rende rundt og give os selv problemer fordi vi ikke følger Fifas regler. Den kamp skulle have været taget for længe siden, og så skulle man i stedet have boykottet VM.

Alternativt må man begynde at overveje at danne et nyt VM under anden paraply
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Azeem
Nååå får du et gult kort, hvor er det synd for dig. Nej så må du heller bukke under for presset.
Skrevet af fetaehhgodt
det gule kort ville blive hyldet i hele DK og måske få andre til at gøre det samme! Gå foran!

Meget uenig. Nogle som syntes det ville være fint, også hvis Danmark havde risikeret at tabe hvis Kjær efterfølgende havde fået gult kort og vist ud så vi skulle spille med kun 10 mand.
Nogle ville endda syntes det var fint hvis Danmark havde blevet hjemme.

Men ikke alle ! Tror der ville være flere inclusiv mig selv som er trætte af alt det her snak om armbind og alt det hykleri der har været op til VM.
Sikkert rigtigt mange som mig der er enige om VM aldrig skulle være holdt i Qatar. Men derfra til at syntes det lige er vores landshold der skal ofre sig fra slutrunden og sikkert med karantæne efterfølgende ikke kunne deltage i næste slutrunde er for langt at gå.
Gå nu selv forest andre steder. Smid din IPhone i skraldespanden. Den er lavet et sted med mindst ligeså dårlige arbejdsforhold og manglende menneskerettigheder.

Handl selv og tal ikke for andre.
Ellers rent hykleri.
Skrevet af TheUnitedWay
Fuck nu det skide armbånd og fokuser på fodbolden. I kan ikke engang slå Tunesien, dybt pinligt!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kejseren af Japan
Der skal lukkes ned for det her idioti, snak fodbold, vi er i gang med VM, hvis man skal tage VM alvorligt så skal vi ikke rende rundt og give os selv problemer fordi vi ikke følger Fifas regler. Den kamp skulle have været taget for længe siden, og så skulle man i stedet have boykottet VM.


Så skulle DBU, spillerne og Hjulmand nok have valgt end anden kommunikationsstrategi, i stedet for, at ´man skal true med at dukke op, ikke med at blive væk´, og at ´man kan ændre mere ved at deltage end at boykutte´. Det sidste har jo vist sig at være åbenlys mundgejl når man alligevel ikke har tænkt sig at gøre egentligt vrøvl.

Men derfra til at syntes det lige er vores landshold der skal ofre sig fra slutrunden og sikkert med karantæne efterfølgende ikke kunne deltage i næste slutrunde er for langt at gå.


Det ville da ellers være den slags der kunne udstille FIFAs sindssyge og noget der kunne få andre hold til at bakke op, og muligvis få flere - europæiske - hold til at droppe FIFA som organisation.
Skrevet af H O fodbold
Tror desværre , at Fifa , på en eller anden forunderligvis , beder dommerne om at holde ex. øje med anførerne , og give næste gule kort , for den mindste forseelse , som anførerne får lavet , hvis de stiller op , med "de forbudte" armbind ..Ked af , at sige det ..
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
Skrevet af Berker
Det er ikke sandt. Det sportslige trumfede ikke, da det var den økonomiske pakke for at være landsholdsspiller der var stridspunktet. Der var Kjær og de andre mere end klar til at ofre det sportslige.


Men det er fordi det økonomiske spiller over det med menneskerettigheder. Spillere, DBU, FIFA etc. Har alle én ting i hovedet. Og det er penge! Så forsøger man at fortælle en historie om at man også har andre værdier. De er dog bare ikke så vigtige som penge.
Skrevet af 1.DK
Mon ikke kun det er i Danmark og et par andre europæiske lande, at man går så meget op i det armbånd?
Skrevet af Kejseren af Japan
Det er ikke anførerbindende der er problemet. Det er hele signalet, og hele det show DBU har kørt de sidste mange år for at retfærdiggøre deltagelsen, for så at bukke sig, så snart det koster det mindste.
Skrevet af Yetti
At blande det sammen med dårlige forhold andre steder og derfor skal vi tie stille er det værste ævl! Man må tage kampen hvor den står og lige nu er det i Qatar! Og det er i den grad også FIFA selv der har sørger for at politik bliver bragt indenfor kridtstregerne med deres udmeldinger!
Skrevet af mentalDK
Tragikomisk at høre ham bræge om det nu - især når det ikke er ret længe siden selvsamme kegle var villig til at gamble dansk fodbolds fremtid pga løn - nu var de ikke engang villige til at tage et ligegyldigt gult kort for statementets skyld - tror han selv det kan fjerne fokus fra en rædderlig indsats...??
Patetisk...
annonce
0