Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BryanFury
Det ville have været det smukkeste gule kort, Kjær nogensinde havde fået. At han blot har fået 4 gule kort i 700 kampe havde gjort aktionen endnu mere bemærkelsesværdig, Kjær ville være gjort til en helt.4 gule???
Simon Kjær har fået 92 gule kort i sine karriere så du var kun 88 fra.
Skrevet af Steve Highway-61
Stakkels fyr at være fanget i den mediekrig.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af smartin23
Ret nu kritikken hen, hvor den hører til.
Det er ikke Simon Kjær eller resten af landsholdet, der har besluttet hvor VM skal spilles.

Og i forhold til de homoseksuelles forhold i Qatar, så var den debat ikke blevet taget, hvis VM foregik et andet sted.

Sammenligningen med Iran er også skudt ved siden af. De iranske spillere og Irans befolkning kæmper for bedre forhold i deres eget land. Det er en beundringsværdig kamp, og de skal bakkes op, så meget som muligt.

Hvis der skal ændres noget i Qatar, så er der nødt til at være et ønske i Qatar om forandringer. Ellers er det ligegyldigt, hvad vi mener.

Migranterne: Hvorfor vælger de at tage til Qatar? Hvorfor ikke tage til Danmark eller blive i deres eget land? Jeg siger ikke, at forholdene i Qatar er hverken gode eller rimelige. Men var det bedre for dem at tage til Danmark?
Skrevet af Allefor20215
Pinligt at man forsøger at udskamme Simon Kjær og siger at han bare skal tage en advarsel. Dette er VM i fodbold ikke Folkemøde på Bornholm.
Skrevet af Marjoe
DBU, Hjulmand og spillerne er helt sikkert en del af noget større! Spændende om DBU kan konstruere et godt spin på pressemødet kl 12.
Skrevet af vbkbh
Håber alle dem, som er på nakken af Simon Kjær og resten af spillerne husker også at boykotte Chl, Premier league, La liga, Ligue 1 og meget mere efter VM - eller alternativt retter harmen derhen hvor den er hører til. Det kan jo være, men jeg tvivler. Synes godt nok snart det nærmer sig hykleri, det der udspiller sig i disse dage.

Qatar og FIFA bundrådne, det er Simon Kjær ikke
Skrevet af tørresø
Ja al den snak om armbind og at tag et gult kort selvfølgelig skal Kjær ikke spille med 1 love det er lige før jeg vil sige det er til at få ondt i r…. af
annonce
0